Közgazdászból lett pék Péter, aki Franciaországban tanulta meg a mesterséget
Szóládon nyitotta meg álmai pékségét.
Pécsi péké lett az ezüstérem a Kenyérlelke fesztiválon
A cél, hogy ismét visszahozzák a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.
Pékforradalom: forrásban lévő musttal sütne kenyeret a fiatal pécsi pék
Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Sorozatunk legújabb alanya Dobó Farkas az Orfűi Malmok és a Rokusch Café pékje.
Régi idők kenyerét süti a népzenész pék
Horváth Zsombor - sorozatunk legújabb alanya - az egyetlen a környéken, aki hagyományos módszerrel, fatüzelésű kemencében süt kenyeret.
Egy cseh bábszínész 120 éves kovászával süt a pécsi építész-pék
Váczi Gergely pályaelhagyó építész, akit a sült kovászos kenyér illata ragadott meg, és azóta nem ereszti. Interjú.
Kovászálom: A bankszektorból igazolt át a kovászos kenyerekhez Pécs legújabb pékje
Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Legújabb alanyunk Kovács Emese!
Nyírő Tomi, az egyik első „fecske” a pécsi kenyérforradalom élén
A pékélet nem egyszerű, de ahogy az igény, úgy a tehetséges pécsi pékek száma is egyre nő. Cikksorozatunk első interjúalanya egy különleges szakember.