Emma
Emma

Emma germán eredetű név. Az Ermin, Irmin germán isten nevéből származik. Jelentése: egyetemes. Rendk....

Enyhén felhős
0 °C
9 °C

Várható időjárás az ország területén csütörtök éjfélig

Ma a változóan felhős égkép mellett az ország legnagyobb részén többórás napsütés várható, majd délutántól nyugat, délnyugat felől megnövekszik, majd meg is vastagszik a felhőzet, amelyből este a Nyugat-Dunántúlon már előfordulhat havas eső, havazás. Az ország északkeleti felén ismét nagy területen lesz erős, helyenként viharos az északnyugati, nyugati szél, majd átmeneti csillapodást követően estétől a délire forduló szél támad fel egyre többfelé. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között várható. Késő este -3 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Részletek megtekintése
Pécs Aktuál rádiók
Pécs Aktuál TV
Pécs Aktuál rádió

A Pécs Aktuál rádiója

Best FM

A legjobb zenék...

I Love Pécs rádió

Csak magyar

Rádió 1

Csak igazi mai sláger megy

Emma
Emma

Emma germán eredetű név. Az Ermin, Irmin germán isten nevéből származik. Jelentése: egyetemes. Rendk....

0 °C
9 °C
Dátum: November 21.
Nap: Csütörtök
Címlap Címkék Pék

Címke: pék

Pécsi péké lett az ezüstérem a Kenyérlelke fesztiválon

A cél, hogy ismét visszahozzák a köztudatba az igazi kenyér fogalmát, készítésének változatait és eredeti ízeit.

Pékforradalom: forrásban lévő musttal sütne kenyeret a fiatal pécsi pék

Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Sorozatunk legújabb alanya Dobó Farkas az Orfűi Malmok és a Rokusch Café pékje.

Régi idők kenyerét süti a népzenész pék

Horváth Zsombor - sorozatunk legújabb alanya - az egyetlen a környéken, aki hagyományos módszerrel, fatüzelésű kemencében süt kenyeret.

Egy cseh bábszínész 120 éves kovászával süt a pécsi építész-pék

Váczi Gergely pályaelhagyó építész, akit a sült kovászos kenyér illata ragadott meg, és azóta nem ereszti. Interjú.

Kovászálom: A bankszektorból igazolt át a kovászos kenyerekhez Pécs legújabb pékje

Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Legújabb alanyunk Kovács Emese!

Nyírő Tomi, az egyik első „fecske” a pécsi kenyérforradalom élén

A pékélet nem egyszerű, de ahogy az igény, úgy a tehetséges pécsi pékek száma is egyre nő. Cikksorozatunk első interjúalanya egy különleges szakember.