Nóra, Lili

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Pécs, 2018. november 24. A ködbõl kiemelkedõ Misina tetõi tévétorony Pécsen 2018. november 24. MTI/Sóki Tamás
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Országos kampányt szervez Pécs

Országos kommunikációs kampányt szervez a pécsi önkormányzat 2020. július-augusztus hónapokban. A kampány célja Pécs turisztikai forgalmának erősítése, ezzel a város turisztikai újraindításának támogatása. A kampányban szálláshelyek, vendéglátóegységek, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciógazdák aktív közreműködésére is számítanak.

Hirdetés

#pecsNYITVA! kampány keretében arra buzdítanák az utazóközönséget, hogy aki teheti, induljon ismét útnak, kiránduljon, élvezze a különleges gasztronómiai élményeket Pécsett és környékén.

A kampány központi üzenete egyszerre reflektál a pandémia utáni helyzetre, képviseli a város nyitottságát, szimbolizálja a nyitott, élő közösségi tereit, mediterrán teraszos hangulatát, illetve anélkül szól valamennyi célcsoportunkhoz, hogy szűkítené azt – véli az önkormányzat.

Az önkormányzat várja azon szálláshelyek, éttermek, valamint egyéb turisztikai attrakciók és szolgáltatók (pl.: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének saját, illetve Pécs turisztikai forgalmának élénkítése céljából.

A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. július 1. és augusztus 31. között érvényes, Pécs Nyitva! néven speciális ajánlatot hoznak létre – magyarázzák.

A kampányban résztvevő partnerek számára a pecsnyitva.hu weboldalon biztosítanak megjelenést és ajánlataikat is ott tennék közzé. Az átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsítik majd a kedvezményes ajánlatokat, valamint a csatlakozó partnerek számára a kampányt támogató promóciós eszközöket, grafikai csomagot biztosítanak.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

A pécsi önkormányzat jelölte a cégvezetésre, most eltilthatja a NAV

Következő sztori

Mellár Tamás szerint virágoznak a fideszes városok!

Legutóbbiak innen: Gazdaság

bool(false)