Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

SkyBar és parkosított tetőkert is lesz az új, pécsi Palatinus Hotelben

/
Kezdés

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

És ezzel még nem érnek véget az extrák. Két Palatinus lesz ugyanis, a mostani egy helyett.

Hirdetés

Pécs legnagyobb, patinás szállodája jelentős átalakításon, komplett külső és belső felújításon megy keresztül a következő években – tudta meg a szállodát üzemeltető cégtől a Pécs Aktuál.

Az épület szecessziós stílusjegyeit megtartva születik újjá a városi korzó utcaképét meghatározó százéves szálloda. A tervezett beruházás során átgondolt építészeti- és belsőépítészeti beavatkozások révén újulnak meg a szálloda vendégszobái, reprezentatív terei, belső közlekedési kapcsolatai, valamint villamos- és gépészeti hálózatai – közölték.

Az épület egy modern konferencia- és rendezvény részleggel bővül, felette parkosított tetőkerttel. Ennek köszönhetően a tervek szerint közvetlen gyalogos kapcsolat lesz a Széchenyi tér felé, jobban bekapcsolva ezáltal a szállodát is a város főterének napi vérkeringésébe

– tudtuk meg a nagyszabású terveket.

Két Palatinus, nem is csak egy

A szolgáltatásaiban kibővített wellness részleg, valamint a megyeszékhely első igazi SkyBar teraszának tervezett kialakításával a fejlesztés kiemelt célja, hogy a szálloda szépségeit és szolgáltatásait a szállóvendégeken kívül a pécsi polgárok is élvezhessék – közölték.

A Pécsre látogatók a közeljövőben Palatinus márkanév alatt ráadásul már nem csak egy, hanem két különálló belvárosi szálloda közül is választhatnak. A Palatinus Grand Hotel épületének közvetlen szomszédjában ugyanis – a Király utca 3. szám alatt – már javában folyik a Palatinus Boutique Hotel kialakítása.

A két szálláshelyen a tervek szerint összesen 120 vendégszoba és 400 fős nagyrendezvényekre is alkalmas terek lesznek.

Kapcsolódó cikkünk:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Videó
Előző sztori

Nem az a dolgunk, hogy olyan pozitív híreket generáljunk Pécsről, amelyek nem igazak

Következő sztori

Kávéfőzőt kaptak hálából a pécsi klinikai dolgozók

Legutóbbiak innen: Gazdaság

bool(false)