Címlap Gazdaság Pécsi fejlesz...

Pécsi fejlesztések: 131 oldalon keresztül sorolja egy friss anyag az előző városvezetés projektjeit

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. működésével és tevékenységével kapcsolatos beszámolót készített a társaság a pécsi önkormányzat számára. A vaskos, több mint 131 oldalas anyagban gyakorlatilag az előző városvezetés elindított és révbe ért projekteket mutatták be, azaz az előző városvezetés idején megpályázott, elnyert és támogatási szerződéssel is rendelkező fejlesztéseket gyűjtötték össze.

Akinek van kedve, itt tanulmányozhatja:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Az anyagból kiderül, hogy a városi cég

több mint 31 milliárd forintnyi fejlesztési forrást hívott le és „épített be” Pécsen; és mindegyik az előző városvezetéshez kötődik.

Péterffy Attila az anyag szerint elfogadta a beszámolót.

Mi épült?

Hogy mennyi minden épült-szépült az elmúlt években Pécsett, azt felsorolni is nehéz pár sorban, ezért inkább ide tesszük a szakmai anyag tartalomjegyzékét. Akit részletesen is érdekel, hogy mi minden épült, készült el, vagy készül jelenleg is, az a fenti pdf-olvasóban megtalálja, illetve a fenti linkre kattintva le is tudja tölteni. Kis túlzással, ahol ma darukat lát az ember a városban, vagy új városi építményt, az mind ezeknek a fejlesztéseknek köszönhető.

Kerestük az új városvezetés projektjeit és terveit, de ezekről egyelőre semmi elérhetőt nem találtunk. Az utolsó hírünk az, hogy „készül„, akkor ezt Ruzsa Csaba gazdasági alpolgármester nyilatkozta az ellenzéki kritikák miatt.