Címlap Bulvár SZENZÁCIÓS! R...

SZENZÁCIÓS! Rihanna a Super Bowl alatt pécsi kesztyűben lejtett

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rihanna a 2023-as Superbowl Half Time show-ban pécsi kesztyűt viselt a Pécsi Gloves International jóvoltából. Több variáció is készült Rihanna számára, de a tűzpiros puha báránybőr kesztyű lett a befutó. Sikerült elérnünk a pécsi cég tulajdonosát, aki lelkesen mesélt az elmúlt két-három hét történéseiről.

Egy pár kesztyű elkészítése 7-8 órába telt

– Az általunk raktáron tartott alapanyagokból készültek Rihanna kesztyűi. Egyedül a színekről egyeztettünk, valamint arról, milyen hosszússágú legyen a modell. Mivel a Super Bowl fellépőit elég nagy titok övezi, ezért nem tudták előre megmondani, milyen lesz a szettje a világsztárnak. Így készült hófehér, fekete és végül a piros lett a befutó – mondta Schweitzerné Hornicz Bernadett, a cég tulajdonosa.

Munkalapra került Rihanna neve! Így tudták a varrónők, kinek készül a kesztyű

– Van egy sablonunk Rihanna kezéről, így a kollégák tudták, hogy most kinek varrják a báránybőr kesztyűket – mondta Schweitzerné Hornicz Bernadett. A Karma Pécsi Kesztyű tulajdonosa a Pécs Aktuál kérdésére azt is elmondta, hogy volt már több nagy amerikai film is, ahol színészek bújtak pécsi kesztyűbe. Ryan Glosling, vagy épp az Aranykor c. filmbe is készítettek az 1800-as évek New Yorkjának megfelelő viseletet tette hozzá büszkén Schweitzerné Hornicz Bernadett.

Rihanna nem először viseli a cég által előállított terméket, így a méret levétele már nem is volt kérdés

Egy ilyen volumenű produkció esetében több szettel is készülnek a stylistok, viszont ez most egy különleges eset volt a kabát választásakor. A művésznő ezzel a szettel tisztelgett a tavaly elhunyt Andre Leon Talley tervező előtt – adta hírül a Karma Pécsi Kesztyű.

A hazai közönség számára a Pécsi Gloves International termékeit sokan viselik az ország határain belül és kívül is.

A VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

Magyarországon a gyártó saját márkájaként ismerheti a nagyközönség, mint Karma Pécsi Kesztyű. A PGI-nek számos olyan együttműködése van, melyben neves sztárok és filmek szereplői viselik a kiemelkedő tudással rendelkező pécsi szakemberek munkáját. Az ilyen jellegű USA-ból érkező megkeresések Dorothy Gaspar tervezőnek köszönhető, aki már rengeteg sztár kezére adta rá a PGI által készített termékeket.

Ezen remek együttműködés eredménye volt ismét a Rihanna által Superbowl Half Time show-ban viselt kesztyű is

A tervező neve ne tévesszen meg senkit, a magyar származású és kesztyűgyártó családi háttérrel rendelkező Gáspár Dóra is magyar gyökerekkel rendelkezik, így Magyarország méltán lehet büszke a magyar tervezésre és kivitelezésre.

Pécs méltán híres a kesztyűgyártásról és mindamellett, hogy a PGI őrzi a tradicionális értékeket igyekszik innovációkkal és új technikai megoldásokkal olyan megrendelőket is kiszolgálni, ami az átlagosól eltér és megfelel a kor kihívásainak.

Ettől volt még hangos Rihanna fellépése – Justina Miles jeltolmács ellopta a showt