Koronás lett a Fidesz kommunikációs igazgatója is

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ezt maga Hollik István jelentette be a közösségi oldalán.

Azt írta:

“Engem is utolért a koronavírus. Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit Közéleti Évadnyitóra figyelemmel azt tartottam felelős magatartásnak, ha teszteltetem magam. Ez sajnos pozitív lett, így elővigyázatosságból minden programot lemondtunk, én azonnal karanténba vonultam.

Mivel múlt szombaton részt vettem egy magánrendezvényen a szabályok szerint minden kontaktomat leadtam a hatóságok felé. Ez érinti több kormánypárti politikustársamat is.

Köszönettel tartozom a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Nyáron nem jártam külföldön és minden szabályt betartottam. Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől. Vigyázzunk egymásra!

Én a karantén szabályait betartva természetesen dolgozom tovább!”

Engem is utolért a koronavírus.Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és…Közzétette: Hollik István – 2020. augusztus 27., csütörtök

Mint azt megírtuk, Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter is karanténba került.

A 444 írta meg, miszerint Hollik azt mesélte az Azonnalinak, hogy egy kerti partiról van szó, ahonnan ő bizonyult fertőzöttnek, a társaságban jelen lévő Gulyás és Orbán pedig emiatt kerültek hatósági karanténba. A 24.hu-nak Hollik azt mesélte, hogy egy kisebb partiról volt szó kevés résztvevővel, akik a szabad ég alatt tartózkodtak, a fideszes kommunikátor ezért nem hiszi, hogy bárki megfertőződött volna. Gulyás szerdai tesztje negatívnak bizonyult.

A bulit a 24.hu szerint a Miniszterelnökség nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkára, vagyis Gulyás beosztottja, Schaller-Baross Ernő Balaton-felvidéki kúriáján tartották.

Előző sztori

A megyei kormányhivatal munkatársát is elismerték

Következő sztori

Komoly feladatot, és befolyást is kapott Mikes Éva – Fejlesztési kormánybiztosa lehet a régiónak