Címlap Közélet Aki a Pécs Pr...

Aki a Pécs Pride „mozgatórugója” és „lelke” akar lenni, annak mutatjuk, hogyan teheti meg!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Önkéntes segítőket keresnek a szervezők. Itt lehet jelentkezni.

A Freedom of My Identity Emberi Jogi Fesztivál és a Pécs Pride 2020 szervezői közzétettek egy űrlapot, amelyet kitöltve bárki jelentkezhet önkéntesnek. Azt írják, hogy:

Ezen űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a Freedom of My Identity Emberi Jogi Fesztivál és a Pécs Pride 2020. Felvonulás önkéntes táborába! Ez a csoport a fesztiválunk lelke és mozgatórugója!

Alább csupán néhány adatodra leszünk kíváncsiak a kapcsolattartás céljából, továbbá arra, hogy milyen önkéntes munkakörökben tudnád és szeretnéd segíteni a munkánkat.

Aki kedvet érez ahhoz, hogy maga is tevékeny részese legyen ennek a hat napos programnak (ami nem csak egy melegfelvonulás lesz), az IDE KATTINTVA tud jelentkezni.

Verseny, ami valójában nem verseny

Érdekes „verseny” lesz ez egyébként, mivel Kővári János ÖPE-s képviselői is beizzította az önkénteseket, csak éppen a Pécs Pride 2020 ellen. Arról EBBEN a cikkben írtunk bővebben.

Egyelőre ez utóbbiban annyi változás van, hogy az ellenzők aláírás-gyűjtése jövő héten indul, és minden városrészben standolni fognak – ígéri Kővári. Az aláírásgyűjtés célja az, hogy elérjék, a polgármesternek kötelező legyen a közmeghallgatás összehívása (amit most is megtehetne egyébként). Ha ez összejön, akkor ott

„bizonyos intézkedéseket ki lehet kényszeríteni a városvezetéstől”

– jelentette ki a képviselő.

(Borítóképünk forrása: Budapest Pride)