Árván maradt a vízilabdázó és 14 éves húga, összefogtak értük

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megrázó bejegyzést tett közzé az UVSE Vízilabda Sportegyesület. Két gyermek maradt szülő nélkül, akiknek most segítség kell. És bár nem pécsiek, fontosnak tarjuk az összefogást. Ezért szó szerint közöljük felhívásukat.

Fájdalommal teli szívvel tudatjuk mindenkivel, hogy az UVSE közösségének tagja,

Seeler Botond a mai nap elvesztette édesapját.

Tavaly nyáron édesanyja hunyt el, így 14 éves testvérével együtt mától egyedül maradtak. Úgy érezzük, azonnal cselekednünk kell, hogy sporttársunk és húga semmiképp se maradjon egyedül se ma, se az elkövetkezendő időben.

A támogatás mellett, amit mindannyian igyekszünk megadni nekik, a legfontosabb, hogy anyagi segítséget kapjanak tőlünk, barátaiktól.Az egyesületünk számlájára befizetett támogatási összegekkel a két gyermeket szeretnénk segíteni.

Kedvezményezett neve: UVSE Vízilabda Sportegyesület

Számlaszám: HU51 10404072-50515050-48491038

SWIFT: OKHB HUHB

Közlemény: Botond adomány

Kérjük Önt, hogy lehetőségékhez mérten a mellékelt számlára történő befizetésével segítse Botondot és Fruzsinát a számukra jelen pillanatban kilátástalan helyzetben. Együttérzésüket, támogató segítségüket ezúton is köszönjük!

UVSE Vízilabda Sportegyesület Közössége

Hirdetés
Előző sztori

Reggel fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet

Következő sztori

Balatonra mennél? Ellenőrzések lesznek a nagy forgalom miatt

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1