Címlap Krimi Elmaradt a jo...

Elmaradt a jogi csata Péterffy és a civil természetvédő között

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vicze Csilla ügyvédjének családjában koronavírusos beteg van, emiatt a védő karanténba kényszerült. Ezért maradt el a szerdai tárgyalás, ami meglehetősen izgalmasnak ígérkezett.

Péterffy Attila úgy kommentálta a helyzetet, hogy „hiába volt ott, mégis elmaradt a mai tárgyalás a Vicze Csilla ellen becsületsértés és jó hírneve megsértése miatt indult bírósági perben”.

Ezúttal sem én hátráltattam a per tárgyalását. Ahogy eddig minden alkalommal, úgy ezután is mindig ott leszek a tárgyaláson, ha arra beidéznek. Viszont nem leszek ott akkor, amikor nem kapok idézést, mert a személyes jelenlétemre nincs szükség, hiszen városvezetőként az a feladatom, hogy a lehető legtöbbet dolgozzak a városért és a pécsiekért

– írta Pécs polgármestere, aki jobbulást kívánt az ügyvéd családjának, ugyanakkor bízik abban, hogy „ez a váratlan malőr nem nyújtja el túl sokáig a tárgyalást, hiszen azt várom, hogy a bíróság hozzon mielőbb ítéletet az ügyben”.

„Álláspontom nem változott, a perrel szeretném megváltoztatni azt az általánossá vált gyakorlatot, hogy álhírekkel és hazugságokkal tudatosan lehetetlenítenek el tisztességes szándékú embereket. Ennek gátat kell szabni!”

– közölte Péterffy Attila.

Vicze Csilla is csalódott

Elértük a Civilek a Mecsekért Mozgalom beperelt szóvivőjét. Vicze Csilla is csalódott, hogy elnapolták a tárgyalást, mert már nagyon szeretné „kikérdezni” Péterffy Attilát és szembesíteni a saját maga adataival.

Vicze továbbra is azt mondja, nem követett el becsületsértést, Péterffy Attila saját – nyilvános – adataiból dolgozott.