Címlap Politika A pécsi fides...

A pécsi fidesz szerint a Volvo ügy csupán a baloldal elterelőakciója

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ahogy arról a Pécs Aktuál is beszámolt, szerdán elstartolt a büntetőügy a Volvo buszbeszerzés miatt. A fő vádlottat Péterffy Attila főátvilágítója, Bodnár Imre képviseli, akinek védence jobboldali politikusok neveit kezdte sorolni vallomásában. Most a pécsi közgyűlés Fidesz frakciója reagált.

Szerintük újabb elterelő hadműveletbe kezdett a baloldali városvezetés Pécsett.

Közleményüket változtatás nélkül közöljük:

Elvünk, hogy folyamatban lévő peres eljárásokkal kapcsolatban nem foglalunk állást, azonban ma megdöbbenve értesültünk a sajtóból arról, hogy a pécsi Volvo buszbeszerzés körüli büntetőügyben, amiben még az előző (!) városvezetés tett feljelentést és több ügy is folyamatban van máig: Péterffy Attila személyes tanácsadója, barátja, „az átvilágítási bohózat” több millió közforinttal jutalmazott megbízottja látja el az elsőrendű vádlott védői feladatait. Védence pedig az első adandó alkalommal pécsi fideszes politikusokat, köztiszteletben álló egyetemi tanárt és közgazdászt rágalmaz meg, kever gyanúba és vádol meg alaptalanul.

Arra következtetünk ebből, hogy a baloldali politikai érdekcsoportok olyan koncepciós kirakatpert próbálnak összegyúrni és felépíteni, amely évekig kitart majd, és állandó témát szolgáltat a baloldali lakájmédia számára, amely így már akadálytalanul rágalmazhatja a jobboldal politikusait, szereplőit, de akár egyetemi tanárt is.

Újabb lejárató és elterelő akciónak tartjuk ezt az álságos és aljas politikai támadást, amivel palástolni akarja Pécs új városvezetése a semmittevést;

azt, hogy egy év alatt semmit nem tudtak letenni az asztalra Pécs érdekében csak egy vurstlit és egy óriáskereket.

Arra volt idejük, hogy a járvány és a válság ellenére milliókkal emeljék meg saját embereik fizetését; milliókért fogadjanak fel budapesti „tanácsadókat”; több tízmilliós megbízásokat adjanak Bodnár Imrének és barátainak; és trükkök százait vessék be, hogy továbbra is megtévesszék és becsapják a pécsieket, ahogy tették azt a kampányban is.

Arra is volt idejük, hogy mindeközben tartsák a markukat és elfogadják a magyar kormány 30 milliárdos támogatását, amely idén érkezett a városba, vagy született róla kormánydöntés.

Visszautasítjuk a balliberális városvezetés aljas ármánykodását, trükkjeit és felszólítjuk Péterffy Attilát, hogy elterelő hadműveletek helyett kezdjen el végre dolgozni Pécsért és a pécsiekért, a boszorkányüldözést pedig azonnal hagyja abba.

Pécs MJV közgyűlésének Fidesz frakciója