Címlap Politika „Aki Pé...

„Aki Péterffyre szavaz, az Gyurcsányra szavaz”

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minden pécsinek tudnia kell, hogy aki Péterffy Attilára és csapatára szavaz, az valójában Gyurcsányra szavaz - közölte Csizmadia Péter közleményben.

A keddi pécsi közgyűlésen ismét bebizonyosodott, hogy a valamiért nagyon rettegő baloldali városvezetés aljas gyurcsányi trükkökkel próbál lejáratni. Szavaimat, amelyeket egyértelműen a Péterffyről és bandájáról, azaz a DK-uralta városvezetésről fogalmaztam meg, hazug módon a pécsiekre próbálta tolni a városházi propagandagépezet – közölte a jobboldal pécsi polgármesterjelöltje.


Kapcsolódó tartalom:


„Egyértelmű, hogy azért támadnak, mert el mertem mondani Gyurcsány Ferencről a véleményem. Aki Gyurcsányról elmondja az igazat, azt Péterffyék megpróbálják ellehetetleníteni.

Elkeserítő, hogy Péterffy Attilának Gyurcsányék diktálják a tempót!”

– tette hozzá.

„Az a Gyurcsány Ferenc, akinek nevét Péterffy ki sem meri mondani. Annak ellenére sem, hogy képviselőtársam, Barkóczi Csaba világosan és érthetően szólította fel az ülésen a jelenlegi polgármestert: tisztázza viszonyulását a DK elnöke irányába! Ennyit minimum megérdemelnek a pécsiek, azonban egyenes válasz helyett csak terelést kaptak” – magyarázta.


Kapcsolódó tartalom:


Csizmadia Péter közölte,

„Péterffyék elkezdték szokásos kampányukat, mert attól félnek, hogy a pécsiek a közelgő önkormányzati választáson leváltják őket, és így búcsút mondhatnak jól fizető állásaiknak. A város lakói azonban átlátnak a szitán, az álságos és kétszínű baloldali akciókon, a folyamatos hazudozáson”.

„Kétségtelen, hogy Pécsen változás kell! Gyurcsányi trükkök helyett felelős, a pécsieket szolgáló vezetésre van szüksége a városnak. Mi a pécsiek bizalmából rendet teszünk!” – mondta végezetül a közleményében.