Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Donáth Annával vitázik majd Varga Judit, Hoppál szerint ez nem jó ötlet!

/

Biztosan nem jó ötlet?

“Nemsokára ismét Tranzit Közéleti Évadnyitó Augusztus 29-én Donáth Anna EP képviselővel ütköztetjük érveinket. Az én álláspontom világos: erős nemzetállamokon nyugvó erős Európa és a magyar érdekek kérlelhetetlen képviselete Brüsszelben (is)” – írta ki közösségi oldalára az igazságügyi miniszter.

🔜 Nemsokára ismét Tranzit Közéleti Évadnyitó Augusztus 29-én Donáth Anna EP képviselővel ütköztetjük érveinket. ➡️ Az…Gepostet von Varga Judit am Donnerstag, 13. August 2020

Hirdetés

Akadt azonban egy ismert pécsi fideszes politikus, aki szerint ez nem túl jó ötlet (mármint Donáth Annával leülni egy asztalhoz), és ezt a véleményét nem is titkolta el.

Hoppál Péter tehát azt üzente a miniszternek, hogy

“Kedves Judit! Szerintem ez hiba! Nem volna szabad az egyik legjobb miniszter rangjára felemelni a Parlamentbe be sem jutott Momentum fő anarchistáját. A vitából országos médiakampányt fog csinálni, ahogy a 40 másodperces parlamenti böfögéséből is az lett. Meggyőzni nem tudod, de őt erősíted, hogy vitára alkalmas partnerként pozícionálod. Megfontolandó.”

Hogy mennyire van vagy nincs igaza Hoppál Péternek, azt innen nem tudjuk megítélni. Nekünk úgy tűnik, hogy nincs igaza. Mert beszélgetni, véleményt és eszmét cserélni, kifejteni egy nézőpontot, kulturáltan vitázni , ne adj isten válaszolni a közönség kérdéseire, szerintünk sokkal inkább dicsérendő magatartás (sőt, egy normális világban alap), mint hallgatni és úgy tenni, mintha ellenvélemény és ellenzék nem is létezne.

Az pedig, hogy mennyire jött be ez a struccpolitika korábban, Pécsett egészen jól látszik: mindent elbukott a tíz évig városvezető párt, amit csak lehetett – egyetlen egyéni körzetet sem tudott megnyerni fideszes politkus 2019 őszén. Ahogy korábban forrásaink már fogalmaztak: “nem Péterffy győzött, hanem a fidesz veszített tavaly ősszel, mert sikerült egy láthatatlan jelöltet indítani egy láthatatlan jobboldali kampány során”.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Gyakorlatilag NB I-es csapatot fogad vasárnap a Szentlőrinc

Következő sztori

Motorosok miatt lesz félpályás lezárás!

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)