Címlap Politika Hetek óta nem...

Hetek óta nem ér rá válaszolni a kérdésekre Mellár Tamás

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ezért ma elmentünk a fogadóórájára, amit nem sűrűn tart. Ott sem jártunk azonban sikerrel, mert úgy érezte: letámadtuk! 

Hónapok óta próbáljuk szóra bírni Mellár Tamást, hiába. Az országgyűlési képviselő egyszerűen nem ér rá, nem válaszol, nem reagál, nem kommunikál. Nagyot nem kockáztat a sajtóval, az egyértelmű, ugyanis csak a számára kockázatmentes, barátinak tekinthető médiumoknak nyilatkozik.

Legutóbb a kormányzati ciklus félidejének apropóján szerettük volna megszólaltatni őt is, mégpedig egy közös interjúban Hoppál Péterrel – közös levélben is egyeztettünk a politikusokkal.

Mellár Tamás azonban nem érezte fontosnak, hogy kifejtse gondolatait és megtisztelje a pécsieket a véleményével. Ezért örültünk meg annyira annak, hogy végre fogadóórát tart a városban, amire ritkán kerül sor. Így elmentünk a politikushoz, személyesen, hátha sikerül szóra bírni egy számára ismerős, biztos és barátságos terepen: a saját irodájában.

Nem jött be a terv!

Mellár Tamás ugyanis úgy érezte, ezzel letámadtuk, ő pedig nem szeret így nyilatkozni. Megígérte azonban, hogy „egy előre egyeztetett időpontban” és „megbeszélt helyen”, „nagyon szívesen” ad interjút.

Szorítsanak velünk, mert ezen felbátorodva most újabb időpontot egyeztetünk a politikussal.