Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hetek óta nem ér rá válaszolni a kérdésekre Mellár Tamás

Kezdés

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ezért ma elmentünk a fogadóórájára, amit nem sűrűn tart. Ott sem jártunk azonban sikerrel, mert úgy érezte: letámadtuk! 

Hirdetés

Hónapok óta próbáljuk szóra bírni Mellár Tamást, hiába. Az országgyűlési képviselő egyszerűen nem ér rá, nem válaszol, nem reagál, nem kommunikál. Nagyot nem kockáztat a sajtóval, az egyértelmű, ugyanis csak a számára kockázatmentes, barátinak tekinthető médiumoknak nyilatkozik.

Legutóbb a kormányzati ciklus félidejének apropóján szerettük volna megszólaltatni őt is, mégpedig egy közös interjúban Hoppál Péterrel – közös levélben is egyeztettünk a politikusokkal.

Mellár Tamás azonban nem érezte fontosnak, hogy kifejtse gondolatait és megtisztelje a pécsieket a véleményével. Ezért örültünk meg annyira annak, hogy végre fogadóórát tart a városban, amire ritkán kerül sor. Így elmentünk a politikushoz, személyesen, hátha sikerül szóra bírni egy számára ismerős, biztos és barátságos terepen: a saját irodájában.

Nem jött be a terv!

Mellár Tamás ugyanis úgy érezte, ezzel letámadtuk, ő pedig nem szeret így nyilatkozni. Megígérte azonban, hogy “egy előre egyeztetett időpontban” és “megbeszélt helyen”, “nagyon szívesen” ad interjút.

Szorítsanak velünk, mert ezen felbátorodva most újabb időpontot egyeztetünk a politikussal.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Virológus szerint brutális lesz idén a szúnyogpara Pécsen!

Következő sztori

Többfelé várható zápor, zivatar

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)