Címlap Politika Kiakasztotta ...

Kiakasztotta a pécsi ellenzéket, hogy az ő eredményeikkel villog a polgármester

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Saját eredménye ugyanis egyelőre nincs Péterffy Attilának - közölték közleményben, aminek azt a címet adták, hogy "Decsi István megcsinálta, Péterffy Attila felavatta". 

Mint azt a Pécs Aktuál ma megírta, új iparcsarnokot avatott ma a pécsi polgármester, azzal a cégvezetővel közösen, akik majd beköltöznek. Élőben is közvetítettük az eseményt:

Érezhetően kiakasztotta a pécsi ellenzéket ez a polgármesteri sajtótájékoztató, ugyanis „Új iparcsarnok Pécsett: Decsi István megcsinálta, Péterffy felavatta” címmel közleményt juttattak el szerkesztőségünknek. Már nem először kifogásolja nyilvnosan a Fidesz azt, hogy az előző városvezetés munkájával és eredményeivel „villog” most a pécsi polgármester.

Most azt írták egyebek mellett, hogy „a tények azt mutatják, hogy a mintegy 1 milliárdos fejlesztés még az előző, Fidesz-KDNP-s városvezetés által kialakított újraiparosítási koncepció alapján készült el, döntően Decsi István alpolgármester munkájának köszönhetően:

a korábbi városvezetés szerezte meg a szükséges fejlesztési forrásokat, bonyolította le a tervezési és kivitelezési közbeszerzést, az építési munkák 2019-ben kezdődtek meg. Péterffy Attila polgármesternek most így semmi más dolga nem volt, mint hogy átadja az időközben teljesen elkészült iparcsarnokot”

– közölték.

Hotzzátették azt is, hogy

„érdeklődve várjuk, mikor valósul meg az első olyan fejlesztés, amely már valóban a tavaly ősszel hivatalba lépett új városvezetés munkáját dicséri – az elmúlt 9 hónap alatt ugyanis ilyet még nem tapasztalhattak a pécsiek”

– szúrtak oda egyet a polgármesternek.

Legutóbb az egykori Magasház helyén álló játszópark, illetve a Centrum Parkoló és az Ifjúsági Ház felújítása kapcsán volt egy hasonló csörte, mert akkor sem említették meg hivatalosan azt, hogy még az előző városvezetés pályázta és nyerte meg, majd kezdte el lebonyolítani a felújítást.

Sőt, az egyik jobboldalon ülő, de független képviselő még sorozatot is indított a közösségi oldalán a „Más tollával páváskodó Péterffy Attiláról”.

https://www.facebook.com/dr.barkoczicsaba/posts/161751205402476