Krisztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Kiakasztotta a pécsi ellenzéket, hogy az ő eredményeikkel villog a polgármester

Kezdés

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Saját eredménye ugyanis egyelőre nincs Péterffy Attilának - közölték közleményben, aminek azt a címet adták, hogy "Decsi István megcsinálta, Péterffy Attila felavatta". 

Hirdetés

Mint azt a Pécs Aktuál ma megírta, új iparcsarnokot avatott ma a pécsi polgármester, azzal a cégvezetővel közösen, akik majd beköltöznek. Élőben is közvetítettük az eseményt:

Érezhetően kiakasztotta a pécsi ellenzéket ez a polgármesteri sajtótájékoztató, ugyanis “Új iparcsarnok Pécsett: Decsi István megcsinálta, Péterffy felavatta” címmel közleményt juttattak el szerkesztőségünknek. Már nem először kifogásolja nyilvnosan a Fidesz azt, hogy az előző városvezetés munkájával és eredményeivel “villog” most a pécsi polgármester.

Most azt írták egyebek mellett, hogy “a tények azt mutatják, hogy a mintegy 1 milliárdos fejlesztés még az előző, Fidesz-KDNP-s városvezetés által kialakított újraiparosítási koncepció alapján készült el, döntően Decsi István alpolgármester munkájának köszönhetően:

a korábbi városvezetés szerezte meg a szükséges fejlesztési forrásokat, bonyolította le a tervezési és kivitelezési közbeszerzést, az építési munkák 2019-ben kezdődtek meg. Péterffy Attila polgármesternek most így semmi más dolga nem volt, mint hogy átadja az időközben teljesen elkészült iparcsarnokot”

– közölték.

Hotzzátették azt is, hogy

“érdeklődve várjuk, mikor valósul meg az első olyan fejlesztés, amely már valóban a tavaly ősszel hivatalba lépett új városvezetés munkáját dicséri – az elmúlt 9 hónap alatt ugyanis ilyet még nem tapasztalhattak a pécsiek”

– szúrtak oda egyet a polgármesternek.

Legutóbb az egykori Magasház helyén álló játszópark, illetve a Centrum Parkoló és az Ifjúsági Ház felújítása kapcsán volt egy hasonló csörte, mert akkor sem említették meg hivatalosan azt, hogy még az előző városvezetés pályázta és nyerte meg, majd kezdte el lebonyolítani a felújítást.

Sőt, az egyik jobboldalon ülő, de független képviselő még sorozatot is indított a közösségi oldalán a “Más tollával páváskodó Péterffy Attiláról”.

🦚 Más tollával páváskodik Péterffy Attila👉 2016. szeptember 27-én indult el a Füzes dűlőt a Nyugatipari úttal…Közzétette: Dr. Barkóczi Csaba – 2020. július 14., kedd

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Kisodródott a kanyarban, szakadékba zuhant a sofőr

Következő sztori

Falusi garázsból a pécsi zenei élet krémjéig, Imre Gábor története

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)