Címlap Politika Megújult a Mo...

Megújult a Momentum pécsi elnöksége

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az őszi időszakban elsősorban tagok, aktivisták és leendő szavazatszámlálók toborzására fognak koncentrálni megyeszerte - jelentették be.

A Momentum Mozgalom Pécsi Helyi Szervezete augusztus 28-án tisztújító taggyűlést tartott, amelynek során megújult az ötfős elnökség. A tisztújítás eredményeként városi szervezetünk új elnöke Nemes Balázs, a Momentum országos szóvivője és Pécs innovációs biztosa. Az új elnökségben helyet foglal Péderi Tamás Baranya megyei képviselő és Sajgó György pécsi frakcióvezető is – közölte a párt a Pécs Aktuállal.

A hétvégén egyben lezártuk konzultációs kampányunkat, mellyel Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőkhöz csatlakozva gyűjtöttük a kormány által közpénzmilliárdokból kiküldött „nemzeti konzultáció”-nak nevezett manipulációs íveit. Pécsett több mint 5000 darab ívet adtak le számunkra a helyi polgárok

– jelentette be a szervezet.

A Momentum a szeptembert egy tanévkezdő kampánnyal indítja Pécsett is, melynek célja a 9 órai iskolakezdés bevezetésének és a diákok terheinek csökkentésének támogatása.

Az új pécsi elnökség a következő hetekben tervezi meg a mozgalom helyi projektjeit, de az már most látszik, hogy az őszi időszakban elsősorban tagok, aktivisták és leendő szavazatszámlálók toborzására fognak koncentrálni megyeszerte, így készülve a 2022-es országgyűlési választásra.