Címlap Politika Pécsről a péc...

Pécsről a pécsiekkel! címmel indít közvélemény-kutatást Csizmadia Péter

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsről a pécsiekkel! címmel a valós problémákra rákérdező kérdőívet juttat el a városlakóknak a pécsi polgári szövetség – jelentette be Csizmadia Péter, a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) pécsi polgármesterjelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján a baranyai vármegyeszékhelyen.

Csizmadia Péter kiemelte:

Pécs meghatározó, sorsdöntő választás előtt áll, ezért eljött az idő, hogy a város jövőjét meghatározó kérdésekben közösen döntsünk. A baloldali látszatpolitizálás és semmittevés helyett most a pécsiek elmondhatják véleményüket a valódi helyi problémákról

– tette hozzá.

A pécsi polgári szövetség jelöltjének ismertetése szerint a pécsiek egyebek mellett a város tömegközlekedéséről, a polgári oldal által a városi közösségi közlekedésben a diákok számára bevezetni tervezett kedvezményekről is kifejthetik álláspontjukat. A kérdőív emellett rákérdez a városi közutak és járdák állapotára, továbbá a jelenlegi városvezetés befektetés-ellenes politikájára, amelynek szintén a város lakói látják kárát.

A kérdőívben hangsúlyos rész szól a baloldali városházi mutyikról, valamint a polgári szövetség által gyakorlatba ültetni kívánt antikorrupciós üvegzseb-rendeletről is.