Címlap Politika „Valami...

„Valamilyen furcsa és rejtélyes” okból megfúrhatták a pécsi polgármester nyílt fogadóóráját

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ezt állítja maga Péterffy Attila abban a közleményben, amelyet a Pécs Aktuálhoz eljuttatott.

Augusztus 26-án tartott volna fogadóórát a Gandhi Gimnázium sportcsarnokában Péterffy Attila, hogy „az online városinfók sora után az első személyes találkozóját a pécsi polgárokkal a város keleti részén tartsa meg.” Ez azonban nem jött össze, mert „a helyszín valamilyen furcsa és rejtélyes oknál fogva már nem állt a rendelkezésünkre” – írta.

Pontosan ezt közölte a polgármester:

Pécs Megyei Jogú Város polgármestereként augusztus 26-án, az eredeti tervek szerint a Gandhi Gimnázium sportcsarnokában tartottam volna fogadóórát. Az volt a szándékom, hogy az online városinfók sora után az első személyes találkozómat a pécsi polgárokkal a város keleti részén tartom meg. Kollégáim le is egyeztették az időpontot a Gandhi Gimnázium illetékeseivel, ám

miután több felületen meghirdettük az eseményt, a helyszín valamilyen furcsa és rejtélyes oknál fogva már nem állt a rendelkezésünkre.

Az első élő fogadóórámat így a következő tervezett helyszínen és időpontban, szeptember elején, Pécs kertvárosi részén fogom megtartani, ennek részleteit természetesen ezúttal is meg fogjuk hirdetni. A keleti városrészben egy későbbi időpontban, másik helyszínen találkozom az érdeklődő pécsiekkel.

Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérek, és szeretettel várom önöket a fogadóórámon.”

Kerestük a gimnázium igazgatóját, aki azt mondta, fogalma sincs, mi történhetett, mert nem ők, hanem a fenntartó cég foglalkozik az intézmény helyiségeinek kiadásával. A cégvezetőt azonban hiába hívtuk, hogy megkérdezzük, mi történt, az irodában már senki nem vette fel a telefont.