Ezúttal „mellézabált” a Street Kitchen Pécsett?
A "felzabáltuk..." sorozat részeként érkezett Pécsre a népszerű gasztroblog, de úgy néz ki, több hiba is becsúszhatott.
Tavaly kaszálni lehetett, idén keresni kell, de aranyat ér
Luxuscikk lett idén az erdei gomba, akkora volt a szárazság a Mecsekben.
Tomin Lili az ország egyik legjobb croissant-ját süti
Pécs legújabb pékségében jártunk és nem csalódtunk.
Egyre drágább a menüzés, tízszeresére nőttek az árak 30 év alatt Pécsett
A rendszerváltás óta több mint tízszeresére drágult a napi menük ára Pécsen.
Lecsapott a NAV a fényfesztiválon és a Pécsi Napokon, de csak pár vállalkozó bukott le
Egyre kevesebb a szabálytalanság.
Völgyek, borok, napfény és Te személyesen – Íme a Pannon Borrégió új szlogenje
Őszi kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Szüreti bemutatót tart a PTE szőlészeti kutatóintézete
Megkóstolhatjuk a kísérleti borokat is.
Pécsen már elkezdődött az idei szüret – püspöki áldással
Jól vizsgáztak a PTE intézetében nemesített fajták.