Pécsi méhész lett Baranya legkiválóbb méztermelője
Nagy Dezső másodszor érdemelte ki a címet.
Kongat(hat)ják a vészharangot a vendéglátósok
Jövő év elejére akár több mint a felük lehúzhatja a rolót.
314 millió forint támogatásból fejlesztette telephelyét egy pécsi cég
Hatalmas hűtőkamrát és csarnokot építettek Pécsett, az Edison utcában.
Terményünnep: ennyi féle termést még sehol sem láttál!
Ez fontos megállója a nyárnak, készülve az őszre és már a karácsonyra is!
„Eljátszották” a borászt a pécsi színészek – a novemberi premieren már kóstolható lesz a SzínHáz ide...
Kezdődik az évad, kezdődik a szüret!
Itt az első étterem Pécsett, ami bezárt – már nem tudtak min matekozni
Az utolsó napon beszélgettünk Pálhegyi Attilával és párjával, Fannival.
A Tenkes Csárda visszanyúl a gyökerekhez, hogy a terheket csökkentse
Ez nemcsak az energiafogyasztásban, hanem ízben is megmutatkozik majd az ételeknél.