Címlap Sport A károgókat e...

A károgókat elhallgattatták, most jöhet a Miskolc

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Második bajnoki mérkőzését is hazai medencében játssza a PVSK-Mecsek Füszért OB I-es férfi vízilabdacsapata, amely ma (19.00) a Miskolcot fogadja.

Jól kezdte a szezont a pécsi vízilabdacsapat, a BVSC elleni 12-12-es döntetlen, a pontszerzés ugyanis hazai pályán is jó eredménynek számít. Sokan károgtak amiatt, hogy az együttestől több rutinos játékos elment, a helyükre pedig csak fiatalok jöttek, és az új vezetőedzőnek, Török Viktornak nincs elég rutinja – ez az indítás remek válasz volt számukra.

Persze jó lenne, ha a folytatásban is sikeresek lennének a pécsi pólósok, a következő lépést ma tehetik meg a Miskolc elleni bajnokin. A két csapat hasonló játékerőt képvisel, így várhatóan izgalmas, nagy csata lesz a vízben döntetlen körüli eredménnyel – mindenki abban bízik, hogy azért egy–két góllal Török Viktor együttese javára dől el az ütközet.

A PVSK-Mecsek Füszért vezetősége szeretettel várja a mérkőzésre a szurkolókat, ugyanakkor ahogy az első, múlt szombati meccsen, úgy most is arra kérik őket, hogy amennyiben lehetséges, viseljenek maszkot a létesítményben tartózkodás ideje alatt. A bajnokit ezúttal is ingyen tekinthetik meg a nézők.

Szeptember 2., 19.00: PVSK-Mecsek Füszért–Miskolc.