Címlap Sport A Vasas túl n...

A Vasas túl nagy falat volt, vége a hazai veretlenségnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon erős ellenfelet fogadott a PVSK-Mecsek Füszért OB I-es férfi vízilabdacsapata, s a Vasas ellen nem volt esély a győzelemre: hat góllal voltak jobbak a vendégek, oda a pécsi fiúk hazai veretlensége.

Kemény hetük van a pécsi vízipólós fiúknak, hiszen két erős ellenféllel találkoznak. A Vasas elleni bajnokin túl is van Török Viktor együttese, s bár a pécsiek fogadkoztak, hogy megnehezítik a fővárosiak dolgát annak érdekében, hogy a pontok itt maradjanak, erre ezúttal nem volt esélyük.

A mérkőzés úgy kezdődött pécsi szempontból, mint egy rémálom: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4… A második negyedben ugyan felvették a kesztyűt Török Viktor tanítványai, de ez is csak arra volt elég, hogy ne nőjön a különbség (4-8). A következő játékrészben aztán a Vasas bebiztosította a győzelmét, hiszen három góllal növelte előnyét – végül 16-10-re nyert, és ezzel elvette a PVSK-Mecsek Füszért hazai veretlenségét.

A PVSK október 9-én, pénteken a Fradit fogadja.

PVSK-Mecsek Füszért–A-Híd VasasPlaket 10-16 (1-5, 3-3, 3-6, 3-2)

Férfi vízilabda OB I. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Kolozsi 3, Zerinváry 2, Csaba M. 1, Csorba 1, Kókai, Lihotzky 2. Csere: Barát (kapus), Reisz, Gál, Gaszt 1, Turnai, Palatinus, Sólyom. Vezetőedző: Török Viktor.