Címlap Sport A világ legjo...

A világ legjobbjával találkoztak a pécsi vízipólósok

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vasas után a Fradi is kifogott a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapatán: a vendégek nagyon megnyomták az utolsó két negyedet.

A pécsi vezetőedző, Török Viktor – joggal – a világ legerősebb csapataként aposztrofálta a Ferencvárost, a friss Magyar Kupa-győztest, amely most az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában is megcsillantotta tudását. Az első negyedben még nem úgy tűnt, hogy a hazaiak szempontjából nagy vereség lesz a vége, a PVSK-Mecsek Füszért ugyanis tartotta magát, 3-3 volt az állás. Innentől kezdve azonban minden játékrészt a vendégek húztak be, s ennek köszönhetően végül kilenc góllal győztek.

PVSK-Mecsek Füszért–FTC Telekom 5-14 (3-3, 1-3, 0-4, 1-4)

Férfi vízilabda OB I. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Kolozsi, Lihotzky, Csorba, Zerinváry 2, Kókai, Rakonjac 1. Csere: Gelencsér (kapus), Csaba M. 1, Reisz, Gál 1, Gaszt, Turnai, Sólyom. Vezetőedző: Török Viktor. FTC Telekom: Vogel – Kállay 1, Pohl 3, Sedlmayer 1, Jansik 2, Mezei 1, Vigvári 3. Csere: Spitz, Szabó II B., Várkonyi, Német 1, Fekete 2, Nyíri. Vezetőedző: Varga Zsolt.