A vezetést a Kozármisleny szerezte meg, de a Haladás a meccs hajrájában egyenlített (Fotó: Török Attila)
Címlap Sport Közel voltak ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A második tavaszi bajnokiján egészen a hajráig vezetett a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapata, de végül meg kellett elégednie az egy ponttal.

Nagyon jó első félidőt produkált Aczél Zoltán együttese a Szombathelyi Haladás vendégeként. Az első félidő közepén a mindössze 19 éves Molnár Ádin szép góljával a vezetést is megszerezték, majd a szünet után megvolt a lehetőségük arra, hogy megduplázzák előnyüket, és ezzel lezárják a mérkőzést. A második gól azonban csak nem akart megszületni, a házigazdák pedig addig-addig jöttek előre, amíg aztán egyenlítettek: Tarján a 85. percben talált be.

Aczél Zoltán: – Az első félidei játék rendben volt, gólt szereztünk, és voltak helyzeteink is. A második félidőben visszaálltunk, pedig nem ezt kértem. Magunkra húztuk, és egy óriási hiba után egyenlített is a Haladás.

Szombathelyi Haladás–HR-Rent Kozármisleny 1-1 (0-1)

Labdarúgó NB II., 20. forduló. Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 619 néző. Vezette: Móri Tamás (Baghy Csaba, Máyer Gábor). Szombathelyi Haladás: Pálfi – Nyíri, Jagodics, Csonka, Bolla (Tarján, a szünetben) – Horváth R. (Mohos, 58.), Rácz (Szakály, 70.), Zvekanov, Erdei – Pintér (Kelemen, 58.), Csernik (Jancsó, a szünetben). Vezetőedző: Alekszandar Jovics. HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Schuszter, Gajág, Ikonomu, Turi – Nagy E. (Tóth Z., 88.), Horváth D. – Hegedűs (Vajda, 55.), Molnár (Nagy M., 65.), Horváth P. (Daru, 55.) – Kirchner (Major, 65.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Tarján (85.), ill. Molnár (22.).