Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma eljön Szentlőrincen a Futball Éjszakája

Harmadik alkalommal kerül sor országszerte a Futball Éjszakája rendezvényre, amely során több városban megnyílnak a stadionok, labdarúgó-központok. A Szentlőrinc SE sporttelepén ma 16.30-tól várják az érdeklődőket.

A Futball Éjszakája célja a labdarúgás, a hazai labdarúgóklubok népszerűsítése. Az országos program keretében mindenki számára megnyílnak hazánk legnagyobb csapatainak edzőpályái, öltözői, s kortól függetlenül bárki részt vehet szeretett klubja, vagy bármely más alakulat foglalkozásain. Baranyában az NB II-es Szentlőrinc SE várja nagy szeretettel az érdeklődőket.

– Az olyan kezdeményezésekből, amelyek előrevihetik a futballt, a klubunk nem szeretne kimaradni – fogalmazott a Pécs Aktuálnak Fekete Tivadar, a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója. – A Futball Éjszakája révén népszerűsíthetjük a sportágat, az egyesületet, s a rendezvénynek köszönhetően olyan emberek is közelebb kerülhetnek a Szentlőrinc SE-hez, akiknek a hétköznapok során nincs velünk kapcsolata.

A szentlőrinci sporttelepen 16.30-kor lesz kapunyitás, a programban szerepel többek között FIFA-verseny, teqball, lábtenisz, buborékfoci, lesz szurkolói ankét az NB II-es csapat szakmai stábjával, majd zárásként Edzők–Szentlőrinci legendák kispályás mérkőzést nézhetnek meg az érdeklődők.

Hirdetés

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Íme, ők lennének a Zsolnay Kulturális Negyed vezetői

Következő sztori

Újabb rekord: 459 megbetegedés, egy halott

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)