Címlap Sport Ma eljön Szen...

Ma eljön Szentlőrincen a Futball Éjszakája

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Harmadik alkalommal kerül sor országszerte a Futball Éjszakája rendezvényre, amely során több városban megnyílnak a stadionok, labdarúgó-központok. A Szentlőrinc SE sporttelepén ma 16.30-tól várják az érdeklődőket.

A Futball Éjszakája célja a labdarúgás, a hazai labdarúgóklubok népszerűsítése. Az országos program keretében mindenki számára megnyílnak hazánk legnagyobb csapatainak edzőpályái, öltözői, s kortól függetlenül bárki részt vehet szeretett klubja, vagy bármely más alakulat foglalkozásain. Baranyában az NB II-es Szentlőrinc SE várja nagy szeretettel az érdeklődőket.

– Az olyan kezdeményezésekből, amelyek előrevihetik a futballt, a klubunk nem szeretne kimaradni – fogalmazott a Pécs Aktuálnak Fekete Tivadar, a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója. – A Futball Éjszakája révén népszerűsíthetjük a sportágat, az egyesületet, s a rendezvénynek köszönhetően olyan emberek is közelebb kerülhetnek a Szentlőrinc SE-hez, akiknek a hétköznapok során nincs velünk kapcsolata.

A szentlőrinci sporttelepen 16.30-kor lesz kapunyitás, a programban szerepel többek között FIFA-verseny, teqball, lábtenisz, buborékfoci, lesz szurkolói ankét az NB II-es csapat szakmai stábjával, majd zárásként Edzők–Szentlőrinci legendák kispályás mérkőzést nézhetnek meg az érdeklődők.