Címlap Sport Van olyan for...

Van olyan forgatókönyv is a PMFC-nél, hogy elmarad a vasárnapi bajnoki

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC labdarúgóinál koronavírus-teszteket végeztetnek, mert tartanak attól, hogy a megyei csapatoknál megjelenő járvány oda is begyűrűzött. Szóba került az is, hogy elmarad a Szentlőrinc elleni vasárnapi rangadó.

A Pécsvárad megye I-es labdarúgócsapatánál több játékos tesztje is pozitív lett, köztük Koller Krisztiáné is. A középpályás az előző szezonban még a PMFC futballistája volt, onnan igazolt a szomszédos kisvárosba, de ennek ellenére korábbi klubjától nem szakadt el, sokakkal, edzőkkel, játékosokkal baráti viszonyt ápol, s az utánpótlásban is elkezdett már besegíteni. Koller az utóbbi napokban találkozott a PMFC alkalmazottaival, akiknek átadhatta a vírust.

A PMFC-nél gyorsan reagáltak, azonnal teszteket végeztetnek, amelyek eredménye várhatóan ma az esti órákban lesz meg – úgy tudjuk egyébként, hogy mindenki tünetmentes, de ugye jobb félni, mint megijedni. Az eredmények ismeretében döntenek majd arról, hogy megrendezik-e egyáltalán a holnapi bajnokit, amelyen a Szentlőrincet fogadják. A Pécs Aktuál információja szerint van már olyan forgatókönyv is, amely alapján nem lesz meccs.

Kíváncsian várjuk az eredményeket – bízunk benne, hogy mindenki negatív és lesz meccs.