Címlap Vélemény Toller László...

Toller László barátja az MSZP-s pécsi kavarásról: „Egy áruló írása”!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Juhász István, a pécsi MSZP egyik korábbi meghatározó arca, szereplője; Toller László egykori barátja és jobbkeze, elmondta a véleményét a pécsi előválasztás körüli kavarásról. Véleményét változtatás nélkül közöljük.

Egy áruló írása

Mellár Tamás mégis elindul a pécsi előválasztáson, a helyi MSZP-s jelölt visszalépett.” Írja a Telex. Az egyhetes puccs végére ezzel talán pont kerülhet.

Nyomon követtem az eseményeket, melyek szerintem megnyugtató módon rendezték az előválasztást Pécsett.

Az ellenzéki összefogás elvei érvényesültek. Erről nem szabad beszélni Pécsett, mert aki a baloldali városvezetés csalhatatlan lépéseit megkérdőjelezi, az áruló.

Ahogy én is hangosan csapkodva azzá váltam egy ügyvéd irányította csoport s érdekkörei szemében. Most is áruló leszek, mert szót emelek a szerintem nem helyes próbálkozásról. Ismét kivívom a gyűlölelet, a bosszút, megfélemlítést, amit az Mszp-ből kilépve tizenéve sajtótájékoztatón már elmondtam.

Persze, persze. Semmi közöm hozzá, hiszen nem itt élek. De igen itt, s kedves Mszp itt a szívem, a lelkem, s néha a testem is. És

én nem változom. Ahogyan ti sem “kedves” szocialisták. Nem változtatok. Látszat új erőt kaptatok. A fanatikusok, a becsapottak, a pénzemberek ott vannak mögöttetek. S erről beszélni kell. Nem vagytok hibátlanok, csalhatatlanok. Szót emelek ellenetek, mert a baloldali városvezetéssel uralni akartátok a helyzetet.

De nem lehetett. S ez így jó.

Majd az emberek a választással, most pedig az előválasztással maguk fognak dönteni.

Én az ellenzék feltétlen híve vagyok, ahogy voltam is, ezért szavazatommal támogatom őket. Igen. Vagy Mellár Tamás, vagy Nemes Balázs. Akik szintén szót emeltek a pécsi vállalhatatlan szocialista akarnokok ellen, akiket az országos elnök “madzagon” rángat, s még a DK helyi szervezetét is megmozgatja. De

bízom benne, hogy egy erős ellenzéki összefogás egyszer legyűr benneteket is, ahogyan a Fideszt fogja 2022-ben. Aztán árulózhattok, gyűlölhettek, tudom az ismerőseim között is itt vagytok, de ez kijött ma belőlem.

Addig pedig helyi Mszp-sek és tóth elvtárs olvasgassátok az ügyben szerepet vállalókhoz írt kommenteket, s okuljatok belőle.

Én kérek elnézést.

Ti pedig megmaradt barátaim higgyetek az ellenzéki összefogás erejében, és segítsetek elzavarni a 133 bátor embert. Aztán majd a többit.