/

Doboviczki-Szuhay: Politikai döntés született!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kezdés
/

Rövid üzenetben köszönte meg a támogatást a Doboviczki Attila - Szuhay Márton páros, akik ezúttal lemaradtak a ZsÖK ügyvezetői posztjáról.

Igen viharosra sikerült az új vezető kiválasztása, erről EBBEN a cikkünkben írtunk részletesen, és exkluzív interjút adott lapunknak Bognár Szilvia alpolgármester is, aki végig ellenezte az új vezető kinevezését.

Doboviczkiék azt írták:

Szeretnénk megköszönni azt a felénk irányuló bátorítást, támogatást, bizalmat és kritikát, mely az elmúlt napokban a Zsolnay pályázatunkat kísérte. Külön szeretnénk megköszönni alpolgármester asszonynak, Bognár Szilviának azt a határozott kiállását, amelyet az általunk is fontosnak tartott szakmaiság, a Zsolnay Negyed víziójának, útkeresésének kapcsán a döntéshozatal egésze során felvállalt.

Jóllehet mindannyian látjuk, hogy most egy politikai, szakmapolitikai döntés született, az mindenesetre kiderült: az általunk is képviselt elképzeléseknek, gondolkodásmódnak helye van Pécs kulturális életében.

A Zsolnay új vezetőjének gratulálunk, a menedzsmentnek eredményes munkát és sok sikert kívánunk. Mi, ahogy eddig is, tesszük a dolgunkat tovább.

Mint azt a Pécs Aktuál megírta, a Közgyűlés városvezetői többsége Bleszity Pétert hozta ki győztesen, így ő vezetheti az évi közel 2 milliárdos állami támogatásból működő kulturális fellegvárat. Annak ellenére “nyert” Bleszity pályázata, hogy azt a három rostából kettőben nem támogatták egyértelműen.

Előző sztori

Gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk

Következő sztori

Korona és Szuperkupa: ilyen lesz a Bayern-Sevilla meccs Budapesten