Címlap Balhé Náci vicc sem...

Náci vicc sem zavarhatja az oltás ellen hergelő pécsi képviselőt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pénteken írtunk arról, hogy az oltás ellen uszít és hamis híreket terjeszt a Párbeszédből is kiebrudalt pécsi képviselő, Ágoston Andrea. A képviselő ugyanis vállalhatatlan posztokkal szórta tele az oldalát, amelyek alkalmas lehetnek arra, hogy elbizonytalanítsák az embereket.

A mi álláspontunk szerint nagyon nem oltáspárti az, aki hozzá nem értőként, ráadásul embereket képviselő politikusként egyoldalúan minősít, valamint álhírekkel hergel egy több országban, köztük Magyarországon is engedélyezett és alkalmazott oltás, vakcina – például a kínai – ellen; majd kijelenti, hogy „nem bízik a vakcinákban”.

Minden jel szerint Ágoston Andrea ezt nem így érzi, sőt meg is sértődhetett a cikkünkön, ugyanis ezután kiírta oldalára, hogy ő oltáspárti, és ha valaki kíváncsi a véleményére, akkor kérdezze meg. Három felkiálltójellel.

Erre a posztjára érkezett egy náci viccel erősítő hozzászólás, de ez láthatóan nem zavarhatja a képviselőt, ugyanis ott hagyta a kommentet. 17 óra telt el azóta. Nem utasította rendre a hozzászólót; a gyalázatos „poént” pedig nem törölte, pedig számos posztot engedett el ezen idő alatt, így látnia kellett ezt az otromba beírást is.

Náci haláltábor felirata volt

A közismert, elhíresült, de cinikus mondat, miszerint a „Munka szabaddá tesz”, vagyis Arbeit macht frei, az auschwitzi haláltábor bejárati kapuja felett díszelgett.