Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korona pletyka: Rémhírterjesztés miatt tett feljelentést Kozármisleny polgármestere

//

Múlt héten dúlta fel a közösség életét a közösségi médiában terjengő pletyka, miszerint pár óvodai alkalmazott elkapta az új típusú koronavírust a városban. A polgármestert csak a Pécs Aktuál szólaltatta meg az ügyben, aki már akkor cáfolta a hírt. Most viszont már feljelentést is tett. 

Hirdetés

Lapunk múlt héten számolt be róla, hogy Kozármislenyben erősen terjedtek olyan pletykák, miszerint az óvodai étkeztetésért felelős három dolgozó elkapta a koronavírust.

A Pécs Aktuál elsőként szólaltatta meg Kozármisleny polgármesterét, Bíró Károly pedig már akkor cáfolta a hírt. Most azonban feljelentést is tett rémhírterjesztés miatt.

A polgármester utalt rá, hogy szerinte politikai okok és hangulatkeltés állhat a háttérben, amit igen csak feltupíroztak a közösségi médiában is.

Most abban bízik, hogy a rendőrség majd kinyomozza, ki vagy mi a pletyka forrása.

Hirdetés

Előző sztori

Veszélyes döntést hozott Péterffy: egy kényes témát emelhet a magasba

Következő sztori

Páva Zsolt öröksége: őszre kész lehet az új IH és a Centrum Parkoló környéke is megszépül

Legutóbbiak innen: Balhé