Címlap Napi Komment „Orbán ...

„Orbán Viktor és Novák Katalin egyeztettek Orbán Viktorral és Novák Katalinnal”

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra bevezették az idősek vásárlási idősávját, de egy furcsa csavarral. Ez a csavar pedig sokakat megihletett. Mutatjuk a szerintünk egyik legjobbat. 

„Szóval akkor az van, hogy az Idősek Tanácsa véleményét meghallgatva Novák Katalin és Orbán Viktor ugyan nem biztosította az idősek védelmét a sávozással, de cserébe kibasztak egy csomó emberrel mindenféle értelem nélkül. Jó, rendben, ezt ismerjük.

Sokkal viccesebb az a skizofrén helyzet, ami ezt a döntést megelőzhette.

Vegyük a 1712/2014. (XII. 5.) Kormány határozatot, ami az Idősek Tanácsáról rendelkezik. Ebben feketén fehéren benne van, hogy az Idősek Tanácsának az elnöke a miniszterelnök, az alelnöke pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Ezen utóbbi posztból mára önálló tárca lett, ez a családokért felelős tárca nélküli miniszterség.

Magyarán, ha jól értem, akkor Orbán Viktor és Novák Katalin egyeztettek Orbán Viktorral és Novák Katalinnal, melynek során Orbán Viktor és Novák Katalin megállapodtak Orbán Viktorral és Novák Katalinnal a bevásárlási sávok kialakításáról, valamint arról, hogy idős honfitársaink ezen sávoktól függetlenül ahogy tetszik alapon járhatnak bevásárolni, ami ugye az egész sávozós történetet teljesen értelmetlenné teszi.

Lehet, nem volna baj, ha legközelebb Orbán Viktor és Novák Katalin másokat is megkérdeznek erről, természetesen Orbán Viktoron és Novák Katalinon kívül.”

(A poszt innen van a szerző hozzájárulásával)

Kapcsolódó cikkeink a témában: