Címlap Politika ENNYI! Szakác...

ENNYI! Szakács Lászlót a DK jelöli az előválasztáson

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Demokratikus Koalíció Dr. Szakács Lászlót jelöli Baranya megye 2. választókerületében az őszi ellenzéki előválasztáson – jelentette be a párt, miután az MSZP meglepetésszerűen le akarta venni a sakktábláról a komlói politikust.

„Laci nem csak Komló korábbi alpolgármestereként, hanem jelenlegi országgyűlési képviselőként is bizonyította, hogy mindig a pécsiek, komlóiak és a térségben élők érdekeit képviseli. Nemcsak a szakértelme, hanem 20 éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalata is alkalmassá teszi arra, hogy 2022 után ő legyen Baranya megye 2. választókerületének egyéni országgyűlési képviselője, és szolgálja tovább az itt élőket ugyanolyan lendülettel, mint eddig” – közölték.

„Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben itt is győzni tudjunk, ezért a DK Szakács Lászlót támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson”

– tették hozzá.

Úgy néz ki tehát, hogy addig-addig sakkozott valaki a háttérben, ameddig sikerült lenyúlni az MSZP helyben legismertebb politikusát. Hogy ki lehet ez a sakkmester, arról írtunk is a napokban:

A nagy meglepetés elmaradt: Zag nem indul

Pécs vadonatúj, DK- alpolgármestere, Zag Gábor is bejelentette, amit a Pécs Aktuál már a múlt héten megírt: nem indul a Baranya 2-es választókerületben. Ezzel tehát túl nagy meglepetést nem okozott senkinek, aki követi városunk politikai eseményeit.