Emese, Sarolta

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Péterffy: Megpróbáltak lejáratni, pert ígértem, pert indítottam!

"Érthetetlen a polgármester számára mindenkinek a reakciója, aki most úgy tesz, mintha csodálkozna ezen" - reagált a Civilek a Mecsekért Mozgalom vasárnapi közleményére Péterffy Attila.

Hirdetés

Mint arról a Pécs Aktuál beszámolt, “bíróság elé citálná a Civilek a Mecsekért Mozgalmat Pécs polgármestere” – tudatta közleményben vasárnap Vicze Csilla. A Tubest megvédő, ismert zöld civilszervezet szerint Péterffy Attila pert akar indítani a mozgalom “arca” és egyben szóvivője ellen. Vicze Csilla közleményben fejezte ki megdöbbenését.

Most megérkezett a polgármester reakciója. Péterffy szerint csak az történik, amit beígért. Mutatjuk:

Az októberi választásokat megelőző kampányban többen tettek kísérletet a lejáratásomra hazugságokra épülő vádakkal. Már a kampány során ígéretet tettem arra, hogy velük szemben a jog eszközével fogok fellépni.

A választások véget értek, beváltottam az ígéretem: egy magánszemély és egy szervezet a kampány idején tett kijelentései miatt személyiségi jogi pert indítottam.

Megpróbáltak lejáratni, pert ígértem, pert indítottam – érthetetlen számomra mindenkinek a reakciója, aki most úgy tesz, mintha csodálkozna ezen.”

Lapunk úgy tudja, a szervezet, amiről Péterffy Attila ír, a Fidelitas, ami még tavaly jelentetett meg szórólapot Péterffy állítólagos fakivágásáról.

Hirdetés

Előző sztori

Diszkó is lehet a Zsolnay Kulturális Negyedben?

Következő sztori

Részben nyilvánossá tette az önkormányzat a fura átvilágítási pályázatot

Legutóbbiak innen: Politika