Címlap Politika Sajátos videó...

Sajátos videóban támogatja meg Mellár Tamást Karácsony Gergely

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mellár Tamás nem bánta meg, hogy bár függetlenként győzött 2018-ban az országgyűlési választáson Pécsett, beült a Párbeszéd parlamenti frakciójába – szögezte le abban a közös videóban, amiben Karácsony Gergely biztosította támogatásáról a politikust, és szólította fel arra a pécsieket, hogy újra Mellárra szavazzanak az előválasztáson (is).

A városban nagyon sok mindent meg kellene változtatni: zölddé kellene tenni, okos várost kellene kialakítani, meg kellene oldani az egyetem ügyét – magyarázta Mellár Tamás, de nem fejtette ki pontosan, hogy mit is ért ezek alatt. Azt azonban hozzátette, hogy mindez csak akkor sikerülhet, ha valódi kormányváltás lesz 2022-ben.

Remélem egyébként, hogy önök is úgy gondolják (mármint a videó nézői – a szerk), hogy bízhatnak bennem és támogatni fognak az előválasztáson, így később majd a választásokon is

– jelentette ki Mellár Tamás.

Karácsony Gergely azt mondta, Mellár egy olyan közgazdász, aki sokat tud majd tenni azért, hogy a 2022-es választás után „újraegyesítsék Magyarországot”.

A rövid promo videó itt nézhető meg teljes egészében:

„Mellár Tamás professzor úrnál keresve se lehetne találni felkészültebb és tisztességesebb jelöltet. Büszke vagyok rá, hogy támogat és hogy támogathatom! Ő az az ember, akinek fontosabbak a közös ügyeink, mint a sajátja” – írta ki Karácsony Gergely saját közösségi oldalára is.

Karácsony Gergely meglepetésszerű pécsi útjáról, és az amögött álló lehetséges okokról ebben a cikkünkben írtunk részletesen: