Címlap Politika Schiffer Andr...

Schiffer András szerint a Momentum odadobná az országot az európai pénzügyi elitnek!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mert "jobban fél Orbán Viktortól, mint amennyire szereti a hazáját".

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is bejelentkezett az ország vezetésére – erről bővebben EBBEN a cikkünkben írtunk és mutattuk be a teljes videós bejelentést is. A Momentum pártelnöke egyebek mellett arról is beszélt, hogy bevezetné itthon az eurót. Erre érkezett meg Schiffer András reakciója, aki úgy kommentálta Fekete-Győr András vízióját (de nem írta le a nevét), hogy:

„Aki egy 2022-es kormányváltás után – nem függetlenül Orbán Viktor visszatérése miatti félelmétől- be akarja vezetni az eurót Magyarországon, lemond azokról a monetáris politikai eszközökről, amkelyekkel Magyarország versenyhátrányát csökkenteni lehetne Európa centrumához képest. Lemond Magyarország felzárkózásáról és oda dobja az országot az európai pénzügyi elitnek. Nem a mindenkori miniszterelnök, hanem az ország szuverenitását szűkíti le végzetesen. Jobban fél Orbán Viktortól, mint amennyire szereti a hazáját”.