Amália

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Simán elérte Hoppál Péter azt, ami a pécsi fidesznek nem sikerül hónapok óta

Gyakorlatilag percek alatt turnézta végig az országos médiát, mindezt egy poszt miatt.

Hirdetés

Sajátos influenszerré kezd válni a fidesz pécsi országgyűlési képviselője, ugyanis elsősorban a “botrányosnak” kikáltott közösségi oldalas posztjai miatt kelti fel az országos sajtó figyelmét és még véletlenül sem azért, amiről komolyan próbál beszélni. Hogy ez véletlen-e vagy sem, az más kérdés.

Ma újból sikerült Hoppál Péternek körbeturnéznia az országos médiumokat: írt róla a HVG, a 444, a 168Óra, a Magyar Narancs és a Magyar Hang, de még csak dél van.

A pécsi képviselő ezzel a vasárnap esti posztjával verekedte be magát a hírekbe:

A Népszava most épp így éli meg, hogy "nincs szabad sajtó". A múlt havi kereszténygyalázás után itt a nemzetgyalázás….

Közzétette: Dr. Hoppál Péter – 2020. június 7., vasárnap

Már reggel gyanús volt, amikor az egyik legismertebb pécsi “káoszhívő”, kormányellenes “aktivista”, megmondóember és hivatásos tüntető megemlékezett a politikus fenti posztjáról, boldogan megmutatva azt a képernyőmentést is, ami megörökítette az aktivista kommentjét. Hogy ezzel az elégedett poszttal indult volna el a hírlavina, azt nem tudjuk, de elindult.

Nem kis teljesítmény ez egyébként, ugyanis a pécsi fidesznek, vagyis az ellenzéknek nem igazán sikerül átütnie az országos sajtó ingerküszöbét; mégha aratnak is kisebb sikereket házon belül: például a HírTV-vel vagy a Magyar Nemzettel. Persze lehet azt mondani, hogy a “balliberális” média szándékosan tette partvonalra a fideszt, és erősen szűrik a fidesszel kapcsolatos információkat; de az igazán erős híreket (tehát a hírértékkel, információtartalommal bíró történeseket) azért manapság már nem igen tudja elhallgatni senki. Maximum kimagyarázni, vagy szépíteni.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Menő táborokkal robbant a Zsolnay Negyed

Következő sztori

Ismeretlen anyag folyt az utcára a tárolókból Kertvárosban

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)