Címlap Sport VÁLTOZÁS! 150...

VÁLTOZÁS! 1500 forintról 450 forintra csökkentik a kísérőjegy árát a Pécsi Műjégpályán a Pécs Aktuál cikke után

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon úgy fest, hogy cikkünk megjelenése után erős változás következik be a Pécsi Műjégpálya területén. Nem, sajnos jégcsarnokot nem tudunk az esőtől ázott jég fölé varázsolni, de most hétvégétől 1500 forint helyett már csak 450 forint lesz a kísérőjegy ára, valamint online is lehet majd jegyet vásárolni.

Nem egészenégy napja írtuk meg, hogy egy apuka, aki gyermekét kísérte sportolni a koripályára 1500 forintot fizetett, hogy beléphessen a területre. Ugyanannyit, mint az, aki 3 óra hosszan karcolja a jeget. Tavaly egyébként ez 0 forintjában került.

– Három éve viszem a kislányomat a pályára sportolni. Mi szülők nem tudunk korcsolyázni a feleségemmel. Ha mindketten megnéznénk a gyermeket, az 3000 forintba kerül, miközben csak állunk a pálya szélén. Hetente több alkalommal is járunk, kicsit erősnek gondolom, hogy erre nincs más megoldás – mondta korábban az apuka a Pécs Aktuál megkeresésére.

Emellett szóvá tettük cikkünkben azt is, hogy az új QR-kódos rendszer kissé akadozik, hiszen azt interneten nem lehet még megvásárolni, valamint a helyszínen először a jegyeket kinyomtatják QR-kódostul, majd azzal sorba is kell állni, ha be akar valaki jutni a koripályára. 

Most változás lesz, jó irányban! Röviden:

  • online is lehet majd jegyet venni
  • 1500 helyett 450 forint lesz a kísérőjegy hétvégétől. No, de nézzük, hogyan magyarázkodott kommunikált a PSN Zrt.

Eddig nem tudtak arról, hogy ingyen volt a kísérőjegy

– Az új rendszer bevezetésekor derült fény arra, hogy (…) korábban belépőjegy nélkül engedték be azokat, akik a bejáratnál azt jelezték, hogy csak kísérőként kívánnak bemenni és nincs szándékukban korcsolyázni. Ez most az új rendszer bevezetése miatt kibukott. Erre érkezett is most visszajelzés felénk – közölte a PSN Zrt. Ahogy azt is, hogy 4-ről 6 évre emelték a gyermekek számára az ingyenes belépés lehetőségét.

Hozzátették: a színvonal javításán is dolgoznak

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a 2022/2023-as nyitva tartás alatt közel 45.000 hivatalos belépést regisztrálhattunk a pécsi jégpályára. Ez is azt mutatja, hogy Pécsett óriási az érdeklődés a korcsolyázás iránt. Azon dolgozunk, hogy a szolgáltatás színvonala a rendelkezésre álló lehetőségek mellett folyamatosan javuljon” – áll a közleményükben.

Megszűnhet a kígyózó sor a koripályán, érkezik a 21. század: online is lehet majd jegyet venni – ígérik

A korcsolyapálya OLDALA ITT TALÁLHATÓ. Ott láthatjuk azt is, mikor van nyitva/zárva a pálya. Nézzétek, korizzatok és élvezzétek a TELET!

Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a Pécs Aktuált és elmondjátok a véleményeteket! Ez esetben mi azt közöltük, a város pedig pár nap után reagált is rá!