Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elmarad a Pécsi Napok!

A vírushelyzetre való tekintettel elmarad a több évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Napok. Ugyanakkor a fesztivál egy kis szelete megvalósul, ami a Zsolnay Örökségkezelő NKft. őszi programkínálatával együtt sokszínű kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Mint azt a Pécs Aktuál elsőként megírta már két héttel ezelőtt, elmarad a Pécsi Napok. Immár ez hivatalos, a szervező cég közleményben jelentette be. Most is furcsa, hogy eközben azonban más programokat megtartanak.

“A ZsÖK továbbra is a biztonságot helyezi előtérbe, így a sokezres fesztiválozó tömeg elkerülése érdekében elmarad a belvárosi Pécsi Napok.

Hirdetés

Ugyanakkor szeptember 26-án megtartják a XXIV. Európai Bordalfesztivál – Magyar különkiadás, Bor és dal ünnepe – Népek Bordalai és Táncai című rendezvényt a Zsolnay Kulturális Negyedben. A Pirogránit udvaron fellép a Pécsi Férfikar és a látogatók részt vehetnek a X. Villányi Prémium Bormustrán is.

Szeptemberben folytatódik a Pirogránit Esték programsorozat a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarán, és elindul az E78 Koncertterem, a Kodály Központ, valamint a Művészetek és Irodalom Háza programsorozata is. Így az első őszi napokon többek között a Budapest Bár koncertje és a Jávor című monodráma várja a látogatókat.

A helyszínek biztonságos látogatása érdekében új protokollt dolgozott ki a ZsÖK, amelyről külön anyagban adunk részletes tájékoztatást”

– közölte a cég.

Kapcsolódó hírünk:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Nekiment a Polyák Gábor fémjelezte Mérték Médiaelemzőnek az Index

Következő sztori

Egy éve "totojázik Péterffy": programot hirdetett helyette Kővári János

Legutóbbiak innen: Szórakozás

bool(false)