Címlap Napi Komment „Ki és ...

„Ki és miért döntött úgy, hogy ezt a bulit, és ott Szájert, ‘meg kell ütni'”?

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudjuk, hogy igaz-e. Belga újsághír, hogy a pénteken „megütött” karantén-gangbang partin állítólag maga Szájer József bukott meg. Ennek a hivatalos megerősítése még várat magára.

Ezzel kapcsolatban két dolog:

Ha ez így van, az nem véletlen.

Az, hogy a „brüsszeliták” között ki homoszexuális, drogos, asszonyverő, vagy bármilyen más okból kompromittálható, minden titkosszolgálat számára kötelező tudnivaló. Ezt az információt lehet támadásra és védekezésre használni. A belga rendőrség és terrorelhárítás számára pedig kötelezően tudni kell, hogy a fontosemberek szexpartijai ha vannak, hol és mikor vannak a városban. Nehogy megtudja ezt egy olyan szervezet, amelyik mondjuk felrobbantaná őket.

Ameddig túl botrányos dolgot nem csinálnak egy ilyen partin, biztos vagyok benne, hogy a belga hatóságoknak fontosabb ezeknek a buliknak a biztonsága, mint az, hogy ott most valaki betolt két csík kokaint vagy nem.

A belga rendőrség tehát nem blindre ment, valószínűleg pontosan tudták hova kell menni és kit fognak ott találni.

Természetesen állampolgári bejelentésre, hogy a formaságok meg legyenek tartva.

Az már érdekesebb, hogy ki és miért döntött úgy, hogy ezt a bulit, és ott – meg nem erősített értesülések szerint – Szájert „meg kell ütni”. Nehéz ezt másképp értékelni, mint hogy

Manfred Weber és Orbán Viktor irányába ment a figyelmeztető lövés. Ha viszont ez van, az a kesztyű nélküli bokszmeccset jelenti. Szájer elég nagy kutya ahhoz, hogy az ő kompromittálása azt üzenje, hogy vannak államok, akik bárkit hajlandóak kompromittálni. Erre lehet haragudni, de úgy tűnik, hogy itt most valaki világossá tett két dolgot: 1) ki az erősebb kutya 2) nem ugatás, harapás van.

Ugye másnak is feltűnt, hogy Macron milyen rég nem nyilatkozott vétóügyben?

A másik dolog:

A fagyi visszanyal. Sajnos kettős mérce van, ha lányok vannak egy szexpartin, az kínos, de belebukni azért nehéz. Van az az amerikai mondás, hogy ne találjanak élő férfival és halott nővel egy ágyban.

Ezen az enyhítene, ha lassan-lassan haladnánk az elfogadás irányába. Hogy pár százaléka a népességnek saját neméhez vonzódik, hogy ez természetes, és minden ugyanúgy jár neki, mint annak, aki a másik nemhez vonzódik. Ehhez képest megy a mesekönyvdarálás, a homofób alkotmány-módosítás (IPad-en, naná). Nem véletlenül lőttek ide.

Forrás: Diétás Magyar Múzsa

Szájer József elismerte, hogy őt kapták el a szexpartin:

A rovatban megjelenő vélemények nem a szerkesztőség tartalmai, és nem feltétlenül tükrözik a Pécs Aktuál szerkesztőségi álláspontját semCsak arra törekszünk, hogy több véleményt, álláspontot is bemutassunk egy-egy témában azért, hogy az olvasók minél több nézőpontot megismerhessenek és szabadon eldönthessék, melyikkel értenek egyet leginkább!