Címlap Balhé Gang Bang par...

Gang Bang parti Brüsszelben: Szájer József az orgián!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendezvény egy szexparti volt, amin ráadásul többnyire férfiak vettek részt -  köztük politikusok és diplomaták.

UPDATE: Szájer József elismerte

A Fidesz hétvégén lemondott EP-képviselője, Szájer József megerősítette, hogy ő volt az a magyar politikus, akit tetten értek egy pénteki buliban a rendőrök. 

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”


Korábban írtuk:

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel, írja két belgiumi újság, a 7sur7 és a HLN. A HLN videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan

írja a Telex.

La Dernière Heure beszámolója szerint az európai parlamenti képviselő állítólag az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. A lap szerint a helyszínen a rendőrök drogokat is találtak – írja a 444.

A lapok szerint péntek este

egy bár első emeletén tartottak gang bang bulit. A rendezvényen – helyi lapok információi szerint – 25-en vettek részt, főként férfiak.

A képviselőt a rendőrök letartóztatták – írja az eseményt felderítő lap, a DH NET. A partin a cikk szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt.

Az eseményt a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő, járványügyi intézkedéseknek.

Mindenkit pénzbírsággal sújtottak a koronavírus-szabályok megsértése miatt. 

A belga lapok nem említik, hogy ki lehet a magyar képviselő.

Szájerről van szó?

A HLN időközben frissítette a cikkét, leírva, hogy Szájer Józsefről van szó. Később viszont törölte a fideszes politikus nevét, bár a cikk alapján továbbra is azonosítható, mivel megemlítik, hogy 1994 és 2002 között a párt parlamenti frakcióvezetője volt – írja a 24.hu

Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról. Így indokolt:

Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.

444 megkereste Jaume Duch Guillot-t, az EP szóvivőjét, aki annyit közölt, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent.

Szájer József és a fideszes brüsszeli delegáció tagjainak többsége elérhetetlenné vált kedd délutánra.

Az egyik képviselő, aki végül felvette a telefont, azt mondta, mindenki pontos tájékoztatásra vár, mert eddig csak a sajtóból értesültek a rendőrségi ügyről. Ezért sem nekünk, sem a számtalan beérkező érdeklődésre sem tudnak válaszolni. A képviselő ugyanakkor azt állította, Szájer hétvégi lemondása nem volt váratlan döntés a frakció számára, a képviselő régóta fontolgatta a távozást.

A 24.hu elérte Szájer József sajtósát is, aki azt mondta, a vasárnapi hivatalos nyilatkozat van érvényben, további információkat nem adnak a képviselő lemondásával kapcsolatban.

Kapcsolódó tartalom: