Kínos kérdések után faképnél hagyta volt harcostársát a pécsi jobbikos!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

"Elszaladt" - magyarázta a helyzetet Toroczkai László, aki személyesen látogatta meg a Városházán Fogarasi Gábort. Majd mutatott egy hangfelvételt is.

A Mandíner vette észre az ATV miatt, hogy “számonkérő” körútra indult Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, aki körútja során Pécsre is eljutott. Itt egykori harcostársát, Fogarasi Gábor Jobbikos politikust próbálta kérdőre vonni a Városháza folyosóján, és egy igen kínos hangfelvételt is lejátszott neki. Íme a rövid jelenet:

Toroczkai eredetileg arról kérdezgette Fogarasi Gábort, hogy miért tapasztal még mindig áldatlan állapotokat a Lánc utcai tömbben, pedig már egy éve ül a városvezetők között a pécsi Jobbik is.

Szexért lakás?

Majd ez után, az erősen kétséges hangfelvételt hallgatva Fogarasi tagadta, hogy igaz lenne, ami ott elhangzik. Vagyis, hogy “lefeküdt egy nővel”, aki emiatt kapott önkormányzati lakást a tömbben.

Toroczkai László tovább is kérdezgette volna még egykori kollégáját, de az simán faképnél hagyta.

A teljes videó itt nézhető meg, a fenti jelenetek 01:38-tól láthatóak, előtte azonban a Lánc utcában is járt a politikus és stábja.

Előző sztori

Parádés baranyai szereplés: nyert a PMFC és a Szentlőrinc is

Következő sztori

Itt a téli időszámítás – sokakat megviselhet az átállás