Címlap Balhé Pécsi Fidesz:...

Pécsi Fidesz: Péterffy Attiláék barbár módon megcsonkították Kertvárost!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

"A Diána téri piac ligetes árnyékot adó fáit tarra vágták, hogy a helyükre majd egy vasketrecet emeljenek" - közölte a pécsi ellenzék, amely a pécsi zöld biztos lemondását is kommentálta.

Amint arról a Pécs Aktuál beszámolt, besokallt a kertvárosi, tömeges fairtás miatt Pécs zöld biztosa, az LMP-s Kóbor József, és lemondott. A hírt a független Tiszta Kezek Frakciót követően a pécsi Fidesz-frakció is kommentálta.

„Néhány napja Péterffy Attiláék barbár módon megcsonkították Kertvárost: a Diána téri piac ligetes árnyékot adó fáit tarra vágták, hogy a helyükre majd egy vasketrecet emeljenek” – kezdődik a közleményük.

„Nem csodálkozunk egyrészt, hogy az LMP helyi képviselője ezek után bejelentette, hogy nem marad tovább Péterffy ‘zöldbiztosa’. Ez elvárható döntés volt részéről, azok után, hogy ő is hiába szólította fel a városvezetést az értelmetlen fakivágás leállítására. Csakhogy ettől

a szomorú tény nem változik: a Diána tér a fái nélkül évtizedekig nem lesz az a hangulatos hely, amit oly sokan kedvelünk Kertváros szívében”

– írják.

„Másrészt az elmúlt hónapok történései, a Péterffy Attila körüli tanácsadók, szövetségesek, intézmény- és cégvezetők egyre sűrűbb távozásai alapján egyértelmű, hogy komoly baj van a polgármester háza táján. Ezek a kilépések és személycserék azt bizonyítják, hogy Péterffy Attila valóban nem képes összefogni csapatát, helyette csak sodródik az eseményekkel” – állapította meg a pécsi Fidesz-frakció.

„Aki tud az ugyanis menekül a baloldalon a Péterffy Attilát lassan maga alá temető botrányok, a pécsieket 25 évre 16 milliárd forinttal eladósító felelőtlen és kilátástalan gazdálkodás, a szaporodó korrupciós ügyek és büntetőeljárások, a jövőkép nélküli, valójában csak egy szűk baloldali kört helyzetbe hozó döntések, az egyre romló minőségű közszolgáltatások és Gyurcsány Ferenc közeledése elől”

– vélekednek.

A pécsi Fidesz-frakció szerint „a pécsiek láthatják tehát, hogy mire számíthatnak Péterffy Attilától és a széteső helyi baloldaltól. Érdemes tehát mindenkinek feltennie magában a kérdést:

ilyen jövőt szán-e a következő öt évre is Pécsnek, azt akarja-e, hogy a Péterffy és a baloldalnak diktáló Gyurcsány házaspár végleg romba döntse városunkat, vagy arra szavaz, hogy Pécs egy tiszta, jól működő és gyarapodó közösség legyen”.