Címlap Közélet Bognár Szilvi...

Bognár Szilvia: Sorban árulja el a pécsieket, a választóit és a politikai szövetségeseit Péterffy Attila

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kertvárosi fairtás miatt besokallt pécsi Zöld biztos távozását kommentálta a Tiszta Kezek Frakció. De nem is akárhogy!

Amint arról a Pécs Aktuál beszámolt, besokallt a kertvárosi, tömeges fairtás miatt Pécs zöld biztosa, az LMP-s Kóbor József, és lemondott.Ezt a hírt kommentálta most a Tiszta Kezek Frakció, mégpedig igen érdekes „értelmezési keretbe” rakva Kóbor lemondását.

Bognár Szilvia frakcióvezető szerint ugyanis „sorban árulja el a pécsieket, a választóit és a politikai szövetségeseit is Péterffy Attila„.

(Az LMP-s zöld biztos lemondása) nem különösebb meglepetés számunkra, ugyanis

mindannyian saját tapasztalatból tudjuk, hogy Péterffy Attila nem tartja a szavát, becsapta és becsapja a pécsieket, a saját választóit is, akik bizalmat szavaztak neki és becsapja a saját politikai szövetségeseit is. Vagyis mindazokat átveri, akik a hatalomba segítették!”

– kezdődik a Tiszta Kezek Frakció közleménye.

„Péterffy Attila becsapta a Momentumot, és a Momentum önkormányzati képviselőit is, akik közül azonban csak egy akadt, aki komolyan vette a pécsieknek tett esküjét, és elhagyta a választók átverésében tettestárs pártját, hogy függetlenként, lelkiismeretesen képviselhesse a pécsieket a Tiszta Kezek Frakcióban. Péterffy Attila becsapta a Jobbikot, és a Jobbik önkormányzati képviselőit is, akik közül azonban szintén csak egy akadt, aki komolyan vette a pécsieknek tett esküjét, és gyanús üzelmek helyett – amelyeket mára már katonai ügyészi nyomozók vizsgálnak – inkább kiszállt a kollaboránsok közül, hogy függetlenként, lelkiismeretesen képviselhesse a pécsieket a Tiszta Kezek Frakcióban. Péterffy Attila engem is becsapott, és pozíciókkal felvásárolta a Demokratikus Koalíció képviselőit, akik ezért cserében hallgatnak és együttműködnek az árulásban, átverve saját szavazóikat is” – magyarázza Bognár Szilvia, akinek valóban bőven van személyes rutinja abban, amikor rászállnak az emberre: őt ugyanis egzisztenciálisan is megpróbálták kikészíteni, amikor tiltakozott a városvezetés antidemokratikus módszerei ellen – árulta el korábban. (Mostanában pedig hamisítottak egy áloldalt a nevében, hogy megtévesszék a pécsieket – a szerk.)

„Fontos látni, hogy Péterffy Attilát nem csak politikai szövetségesei, de cégvezetői is sorban hagyják ott”

– szögezte le Bognár. Majd sorolni kezdte: „Távozott már a város főépítésze, a Tüke Busz vezetője (már a második Péterffy ideje alatt), elhagyta a Pécsi Vagyonhasznosítót a cég vezérigazgatója is, és méltatlan körülményeket teremtve űzte el a Tettye Forrásház szakmailag és emberileg egyébként igen rátermett vezérigazgatóját, hogy csak a legfontosabbakat említsük meg – az önkormányzat csoportvezetőiről most nem beszélve, hiszen közülük is jó sokan távoztak, vagy inkább elmenekültek”.

„Péterffy Attila tehát becsapja a pécsieket, és becsapja politikai szövetségeseit is, mert nem azt teszi, amiben egy közös program mentén megegyezett velük, és nem azt teszi, amit megígért még a polgármesteri székért harcolva” – tette hozzá a Tiszta Kezek Frakció vezetője.

Bognár Szilvia végül leszögezte:

Álláspontunk szerint Pécs és a pécsiek tisztességes, a városért igazán, őszintén, hittel dolgozni képes polgármestert és városvezetést érdemelnének, aki az okos kompromisszumok pártján áll – a saját, a pártok és egy szűk kör üzleti érdekei helyett!

A frakcióvezető teljes posztja itt látható: