Címlap Balhé Rendőrségi üg...

Rendőrségi ügy lett a „házi szolgájukat” verő, szomszédait fenyegető pécsi család terrorjából!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Feljelentette a rendőrségen a Tiszta Kezek Frakció azt az igen jó városvezetői kapcsolatokkal bíró családot (Gy. család), amely önkormányzati bérlakásban lakhat jó ideje, de rettegésben tartják a szomszédaikat, és a gondjaikra bízott, fogyatékos fiatalembert is rendszeresen bántalmazzák és éheztetik is – Hencsei Zsolt, a TK képviselője szerint. Az érintett család nőtagja – üzlettársként – nem mellékesen 15 milliót kapott az MSZP-től. A nő másik társa a betéti társaságban a mostani pécsi MSZP-s alpolgármester, Nyőgéri Lajos felesége volt.

A TISZTA KEZEK FRAKCIÓ EGYÉRTELMŰEN NYŐGÉRIHEZ KÖTI A BALHÉS CSALÁDOT, ILLETVE ARRA UTALNAK, HOGY AZ MSZP-TŐL ÉRKEZŐ MILLIÓS MEGBÍZÁSOK MÖGÖTT VALÓJÁBAN AZ ALPOLGÁRMESTER ÁLL, GY. L.-NÉ PEDIG CSAK EGY STRÓMAN.

A botrányos ügyet a múlt heti közgyűlésen a Tiszta Kezek képviselője tette szóvá, Péterffy Attila polgármester pedig azt mondta: Nyőgéri feljelentést fog tenni. Bár lapunk megkérdezte az alpolgármestert, hogy ez sikerült-e neki, nem reagált, a kérdéseinkre nem válaszolt.


Hencsei Zsolt végül maga tette meg a feljelentést, mert szerinte a rendőrségen nem tudtak arról, hogy bárki is feljelentést tett volna az ügyben korábban. Lapunk megkérdezte hivatalosan is erről a Pécsi Rendőrkapitányságot, és válaszukban valóban nem feljelentésekről, hanem csak egy feljelentésről írtak – ez erősíti Hencsei verzióját, illetve részben talán magyarázatot adhat arra is, miért nem válaszolt a sajtókérdésekre Nyőgéri Lajos MSZP-s alpolgármester.

Mint arról a Pécs Aktuál elsőként beszámolt és videókat is bemutattunk, éhezteti „házi szolgáját” a pécsi alpolgármester feleségének üzlettársa, aki ezért kutyatápot kénytelen enni a Tiszta Kezek szerint.


Megírtuk és bemutattuk azt is, hogyan verik a fogyatékos fiatalembert, aki egy négyéves gyermek értelmi szintjén áll, Gy.-ék pedig a gyámjai.