Címlap Hírek Szokatlan: cu...

Szokatlan: cuki szeretetkampányt visz Bognár Szilvia Pécsett!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Míg a férfiak meglehetősen élesen gyepálják egymást, bár leginkább most meglepő módon Mellár Tamás szállt bele Putyin-pincsizős, háborút kampánycélra használó narratívával Kővári Jánosba, addig Bognár Szilviának egyre cukibb kampánya van.

Bognár Szilvia az egyetlen nő a hét férfi induló mellett. Nem negatív a kampánya, nem támadó, hanem inkább önmagára és saját üzeneteire koncentrál. Üzenete pedig eléggé egyszerű is:

a „hittel, ésszel, szívvel, gerinccel” szlogent használja, és önmagát az „igazi baloldali jelöltként” definiálja.

Aki tudni szeretné, hogy miért, annak ezt a cikkünket, illetve podcastunkat ajánljuk korábbról, abban ugyanis Bognár részletesen kifejti ezt.

Elege lett a gerinctelenségből, és hogy átverik a választókat

Amint arról a Pécs Aktuál beszámolt, bár a korábbi DK-s alpolgármester sokáig lebegtette, végül úgy döntött, mégis elindul az országgyűlési választáson függetlenként, egyúttal jelezte: kilép a Mellár fémjelezte Mindenki Pécsért Egyesületből.

Bognár Szilvia azzal indokolta lépését, hogy elege van a gerinctelenségből, és egy hiteles, másik utat szeretne választani, nem olyat, mint amilyet átélt a baloldali városvezetés soraiban.

“NEM LEHET ÚGY POLITIZÁLNI, HOGY EGYÉNI ÉS PÁRTÉRDEKEKET HELYEZÜNK A KÖZÖSSÉG ELÉ ÉS VISSZAÉLÜNK A HATALMUNKKAL”

– ecsetelte egyebek mellett abban a videóban, amiben bejelentette indulását.

Ötletes cukiságkampány

Bognár ötletesen hívja fel magára a figyelmet, például legutóbb jelvényeket, kitűzőket mutatott meg közösségi oldalán:

És nála láttunk először pólokat is:

Félhetnek tőle?

Hogy a jelöltek mennyire tartanak Bognár Szilviától, arról gyűjtögetjük az információkat, hamarosan önálló cikkben jelentkezünk a témában, ugyanis

meglehetősen érdekes adatokra bukkantunk.

Az biztos, hogy korábban Mellár Tamás fenyegetésnek is beillő nyilvános posztban ment neki Bognár Szilviának, ami végképp szokatlan stílus az idős képviselőtől.

Mellár Tamás egyébként furcsa eszközökkel pozicionálja magát ebben a kampányban, ennyire negatív, támadó üzeneteket mint most, még sosem láttunk tőle. Hogy miért csinálja, az rejtély, kérdéseinkre ugyanis nem reagált.

A körzetben – Baranya 1. választókerület – komoly versenyre kell készülni, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy Mellár Tamás képes lesz behúzni a választók többségét.

Hivatalosan ők indulnak a képviselői posztért: