Címlap Politika MEGLEPETÉS: B...

MEGLEPETÉS: Bognár Szilvia is ringbe száll, mert elege van a gerinctelenségből!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyúttal lemondott a Mindenki Pécsért Egyesület, mint jelölő szervezet névhasználatáról. Ezt pedig azzal indokolta, hogy Mellár Tamás az elmúlt időszakban elhatárolódott folyamatos és következetes megszólalásai miatt – jelentette be Bognár Szilvia közösségi oldalán, aki azt is elmondta, hogy az ajánlóíveket szombaton vette át és most aláírásokat gyűjt, hogy a Baranya 1-es választókerületben indulhasson. Hangsúlyozta: egy hiteles és másik utat szeretne választani, mert elege van a gerinctelenségből.

– Amióta egyéni mandátumot nyertem el Pécsett, azóta úgy cselekszem, ahogy ígértem. Hittel, ésszel, szívvel és gerinccel szerepeltem a közéletben

– mondta Bognár Szilvia, aki hozzátette: hisz a szabad sajtóban, abban, hogy minden ember egyenlő, és szükség van a tiszta közéletre és a kormányváltásra.

Nem lehet úgy politizálni, hogy egyéni- és pártérdekeket helyezünk a közösség elé és visszaélünk a hatalmunkkal – hangsúlyozta Bognár Szilvia, aki így utalt arra, hogy embertelen és nemtelen eszközökkel alkalmaztak nemrég Pécsett a szövetségesekkel.

Korábban Bognár Szilvia exkluzív interjút adott a Pécs Aktuálnak, ahol beszélt munkahelyi lelki terrorról is. Mint ismert, a független önkormányzati képviselő meglehetősen hangosan távozott az alpolgármesteri székből, majd a Demokratikus Koalícióból is. Most pedig a Mindenki Pécsért Egyesületből is.