Címlap Közlemény Szolgálati kö...

Szolgálati közlemény – Hazugságokat terjesztenek kollégánkról a baloldali pártlapok!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A baloldal hírportálján azt terjesztik, hogy lapunk munkatársát elítélték Szegeden rágalmazás miatt, mert egy „hamisított levelet” közölt le a főszerkesztése alatt álló lap. A valóság ezzel szemben az, hogy az ügynek koránt sincs vége.

Munkatársunk, Kapitány Gergely, a vonatkozó ügyben – ami évek óta húzódik – felülvizsgálati kérelemmel fordult a Kúriához, mert a szegedi bíróság megállapította és le is írta, hogy

az MSZP országgyűlési képviselője által kifogásolt témában és időszakban nem Kapitány Gergely volt az érintett médium főszerkesztője. Ezt Kapitány dokumentumokkal és szerződésekkel is bizonyítani tudta. Így értelemszerűen nem is dönthetett semmiben!

Legfőképpen abban, hogy egy „hamisított levelet” közöljön le a lap, amiről egyébként percekkel a közlés után a lap maga állapította meg, hogy hamisnak tűnik és részletesen is elemezték, hogy miért.

Azt, hogy Szegeden a nyilvánvaló tények ellenére elmarasztaló ítélet születhet egy nem városházabarát újságíróval szemben, egyáltalán nem meglepetés, erre számítani is lehetett, mivel akadt ilyen gyakorlat már bőven korábban is.

Sőt, ennél cudarabb ítéletek is születtek már a szegedi bíróságon, aminek meg is lett az eredménye nem régen: bírókat cseréltek le, helyeztek át.

Schiffer András, az LMP egykori vezetője sem véletlenül nyilatkozta a szegedi bírói gyakorlatot és összefonódásokat feltáró tényekről, hogy „a rendszerváltás óta ez a legsúlyosabb botrány, ami a bírói szervezetet érinti”.

Bízom abban, hogy az egyértelmű, iratokkal, szerződésekkel is bizonyított álláspontomat a Kúria elfogadja, és megsemmisíti ezt a kétes, nyilvánvalóan politikai célzatú bírósági rendelkezést

– fogalmazott Kapitány.

Kapitány Gergely ellen már több rágalom-hadjáratot és karaktergyilkossági kísérletet indított a baloldal, 2014-től kezdve, de ezek rendre elbuktak és kudarca fulladtak. Legutóbb tavaly tavasszal próbálták meg lejáratni, akkor sem túl nagy sikerrel: