Címlap Politika Úgy harcol eg...

Úgy harcol egy kutyafuttatóért a pécsi Fidesz, mintha nem lenne holnap!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécs legújabb fideszes önkormányzati képviselője, a Vári Attila helyén landoló Hári József vállalta magára a feladatot, hogy aggódjon a kertvárosi kutyafuttatóért, mivel „már ezt is eladná az önkormányzat”.

– Nem szeretnénk, hogy eladják a málomi kutyafuttatót! Magyarország legnagyobb zöldterületével rendelkező kutyafuttatóját most árverés útján értékesítené a pécsi önkormányzat.

Ez a hatalmas és rendezett zöldövezet azonban nem csak egy egyszerű kutyafuttató, de „közösségi tér” is egyben az oda látogatók számára

– magyarázta a képviselő, akivel még egy drámai hangú videót is készített a Pécsért.hu. Hári József önkormányzati képviselő ugyanis a helyszínre látogatott, mert „érthetetlennek és elfogadhatatlannak tartja a városvezetés értékesítési szándékát”.

A videó alapján úgy néz ki, a kutyások sem örülnének, ha mondjuk egy társasház épülne a területen: ők így szeretik ezt a zöldterületet, ahol kedvenceikkel játszhatnak.