Címlap Politika Még egy balol...

Még egy baloldali szövetség, a Mindenki Pécsért is indul az önkormányzati választáson

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Mindenki Pécsért Egyesület jelöltje volt Péterffy Attila 2019-ben

Együttműködési megállapodást kötött a Mindenki Pécsért Egyesület és a Pécs Most Egyesület a 2024-es önkormányzati választásokra. A két szervezet mind a tizenhét pécsi választókerületben állít jelöltet, akik a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indulnak az önkormányzati választáson

– jelentették be.

A választási együttműködés célja – közölték, hogy pártérdekek helyett helyi civil szervezetek delegáltjai és a pártpolitikától független szakemberek képviseljék az Önkormányzatban a város és a lakosság érdekeit.

Azt ígéerték, hogy a választási programról és a képviselőjelöltek személyéről hamarosan sajtótájékoztatót tart a Mindenki Pécsért Egyesület és a Pécs Most Egyesület vezetősége. Az együttműködést üdvözölte és támogatja Pécs két országgyűlési képviselője, dr. Mellár Tamás és dr. Keresztes László Lóránt is – tudatták.


A teljes bejelentés itt látható:


2019-ben Péterffy Attilát is jelölő szervezet volt a Mindenki Pécsért Egyesület,

de a pécsi baloldali hatalomátvétel után alig egy évvel súlyos kritikákkal illették a városvezetést az MPE vezetői, emblematikus arcai. Erről akkor itt írtunk bővebben: