A Schneider testvérek nyitják újra a Kiskastélyt Bólyban
Mi a hagyományos vendéglátásban hiszünk. Nem kiszállítani, hanem vendégeket fogadni szeretnénk - mondták a testvérek.
Kisfröccs volt az első ital, amit kiadtak a MozaIQ Caféban
A küllem adta a nevet, mely egyben egy szójáték is.
Amerikai cukorbotot gyárt Gyula bácsi a pécsi műhelyében
A 17. század óta készítenek ilyen "botokat" karácsonykor. Igaz, Amerikában többen ismerik az édességet.
Pécsi pörkölőből a világ legjobb kávéi
Hajdú Balázs szerint elérkezett az idő, hogy kávépörkölésben is az élmezőnybe tartozzon Pécs!
Szalmától és földimogyorótól teli a padló! De pont ezt szeretik a pécsiek a Korhelyben
Ilyen egy jó vadnyugati hangulatú hely Pécsett.
Raposa L. Bence dietetikus beavatott minket a helyes karácsonyi táplálkozás rejtelmeibe
Íme az egészséges ünnepi menü titkai!
Kóstoltad már a mézédes pécsi barackot?
Az oszmán birodalom legízletesebb barackjai már 360 éve is itt teremtek!
Pink, csíkos, norvég és orosz paradicsom is bemutatkozott a husztóti fesztiválon!
Paradicsomos kecskesajtot, bruschettát és koktélt is lehetett kóstolni a szombati Husztóti Paradicsom Fesztiválon. No meg 800 különböző paradicsomot!