Címlap Sport Potyogtak a g...

Potyogtak a gólok, jól szórakoztak a szurkolók

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb hazai bajnokiját nyerte meg a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata: a KSI elleni mérkőzésen harmincegy gól született, a pécsiek tizennyolcszor találtak a kapuba.

A KSI elleni hazai mérkőzést az erőviszonyok alapján hoznia kellett a PVSK-Mecsek Füszértnek, s Török Viktor együttese álomszerűen kezdett: hét gólt szerzett az első negyedben. Miután a vendégek csak kétszer találtak be, gyakorlatilag el is dőlt a meccs. A folytatás már sokkal szorosabb volt, a második és az utolsó negyedet meg is nyerte a KSI, de így is öt góllal győztek a pécsi fiúk.

Török Viktor: – Az első negyedben kitűnően játszottunk és nagy előnyre tettünk szert. Örülök a győzelmünknek, a sok kapott gólnak viszont nem… Gratulálok mind a két csapatnak!

PVSK-Mecsek Füszért–KSI SE 18-13 (7-2, 3-4, 5-3, 3-4)

Férfi vízilabda OB I. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Kolozsi 1, Rakonjac 3, Zerinváry 2, Csorba 2, Kosic, Turnai 1. Csere: Barát (kapus), Sólyom 3, Kókai 3, Csaba M. 2, Gál 1, Reisz, Lihotzky. Vezetőedző: Török Viktor.